Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Neděle 20. října 2024  |  Svátek má Vendelín
Bez reklam

Na D2 v noci osobák boural s náklaďákem. Zranilo se pět lidí, všichni skončili v břeclavské nemocnici

Nehoda se stala v noci na neděli na dálnici D2 u Lanžhota na Břeclavsku. Osobní vůz se střetl s nákladním, okolnosti policie vyšetřuje. Nehoda si vyžádala pět zraněných, záchranáři všechny převezli do břeclavské nemocnice, potvrdili policejní mluvčí Pavel Šváb a mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Nehoda se stala kolem půl jedné na 49. kilometru ve směru na Brno. Během vyšetřování a odstraňování následků nehody byla dálnice uzavřená.

„Kromě pozemních prostředků byl k nehodě vyslán i vrtulník, ale nakonec se za letu odvolával, pozemní posádky to zvládaly zajistit samy. V péči jsme měli pět pacientů, čtyři jsme převezli do břeclavské nemocnice k vyloučení vážnějších zranění. Pátou pacientku jsme po ošetření se středně těžkými až těžkými mnohočetnými poraněními převezli také do břeclavské nemocnice," popsala Bothová.

Ohodnoť článek

Štítky Břeclavsko, doprava, nehoda, dálnice, nákladní auto, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na D2 v noci osobák boural s náklaďákem. Zranilo se pět lidí, všichni skončili v břeclavské nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.