Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

VIDEO: Muž si uřízl prsty a spěchal do nemocnice. Policie ho protáhla hustým provozem

Velmi nevšední situaci řešili dálniční policisté na dálnici D2 u Brna. K hlídce přijela posádka černého SUV, která uniformované muže poprosila o pomoc. V autě na seděl na sedadle spolujezdce muž s uříznutými prsty, kvůli kterému se spěchalo do nemocnice. V hustém provozu to však nebylo nic jednoduchého, a tak policisté pomohli.

„Zastavilo za námi vozidlo a poprosili nás, jestli je můžeme protáhnout do nemocnice do Bohunic. Spolujezdec má uřízlé prsty na ruce,“ popsali policisté svým kolegům situaci.

„Jasně, doprovoďte, prohoukejte,“ odvětili kolegové a začal průjezd hustou brněnskou dopravou. Posádka s vážně zraněným spolujezdcem spěchala za houkajícím policejním autem, které je bezpečně protáhlo dlouhými kolonami.

„Nejobtíženějším byl průjezd křížením dálnic D1 a D2, kde na řidiče v odpolední špičce obvykle čeká několikaminutové zdržení. Při doprovodu dálniční policisté využili bohaté zkušenosti, které získali při podobných akcích,“ uzavřel mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, úraz, provoz, doprovod, policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž si uřízl prsty a spěchal do nemocnice. Policie ho protáhla hustým provozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.