Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Při nehodě na D2 zemřel člověk, z Brna na Bratislavu stojí doprava

, aktualizováno 28. února 2022, 12:35

Nehoda dvou nákladních automobilů na 21. kilometru dálnice D2 poblíž Velkých Němčic na Brněnsku zastavila provoz ve směru z Brna na Bratislavu. Při nehodě se tři lidé zranili, jeden člověk zemřel.

Na místo přiletěl vrtulník záchranné služby, řekl mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb. Dopravu na D2 v opačném směru komplikuje nehoda osobního auta s nákladním. „Do příletu vrtulníku bylo možné místem projíždět levým pruhem, kvůli vrtulníku bylo nutné provoz zastavit," uvedl Šváb.

Záchranáři kromě letecké posádky poslali na místo i dvě posádky pozemní a inspektora provozu, na místě měli v péči čtyři pacienty. „Jeden z nic bohužel navzdory resuscitaci zemřel, další tři utrpěli středně těžká zranění a převezli jsme je do Úrazové nemocnice v Brně a Fakultní nemocnice u svaté Anny," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Uzavřený úsek je možné objet přes sjezd číslo 11 u Blučiny, na dálnici lze znovu najet v Hustopečích.

Na dálnici D2 komplikuje dopravu v opačném směru, tedy z Bratislavy na Brno, nehoda osobního automobilu s nákladním, která se stala na pátém kilometru, tedy před Brnem. Místo je průjezdné, ale tvoří se kolony.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JMK

Štítky ČR, nehoda, doprava, úmrtí, D2, Jihomoravský, Brno, havárie, Bratislava, Dálnice D2, dálnice, Pavel Šváb, Brněnsko, Úrazová nemocnice v Brně, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Blučina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě na D2 zemřel člověk, z Brna na Bratislavu stojí doprava  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.