Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kvůli opravě trhlin uzavře ŘSD exit dálnice D1 u Ivanovic na Hané

Exit 236 na dálnici D1 u Ivanovic na Hané bude od čtvrtečního rána do 28. října uzavřený. Důvodem jsou opravy cementobetonového krytu vozovky, kde se objevily mikrotrhliny. Dělníci musí odfrézovat 4,5 centimetru betonu a položit novou asfaltovou vrstvu. Opravy vyjdou na 28 milionů korun.

„Objízdná trasa za uzavřenou větev exitu 236 vede pokračováním po dálnici D1 s otočením na následujícím exitu 244 a nasměrováním zpět na dálnici D1 směr Vyškov k exitu 236 Ivanovice na Hané," uvedla mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Lucie Trubelíková.

Na 244. kilometru mají podle ní řidiči na D1 také najíždět, dojet tam mají přes Ivanovice na Hané dále po silnici I/47 směr Těšice, Nezamyslice, Mořice a k nájezdu po silnici II/433.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Google Maps

Štítky Exit 236, D1, Ivanovice na Hané, řsd, oprava, dálnice, Dálnice D1, Ředitelství silnic a dálnic, Vyškov, Nezamyslice, Těšice, Mořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli opravě trhlin uzavře ŘSD exit dálnice D1 u Ivanovic na Hané  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.