Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při dvou nočních nehodách zemřeli dva lidé

Dva lidé zemřeli při dvou nehodách v noci ze středy na čtvrtek. U Komořan na Vyškovsku havaroval řidič vedle mostní konstrukce, bohužel zraněním na místě podlehl. V druhém havaroval kamion a dodávka na D1. Řidič dodávky střet nepřežil.

K nehodě na Vyškovsku vyjely profesionální jednotky z Vyškova a Slavkova u Brna. U Komořan havarovalo auto vedle mostní konstrukce. Hasiči z vozu vyprostili řidiče, který však svým zraněním na místě podlehl. 

Další zásah čekal jednotky na 183. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Dodávka tam čelně havarovala do zadní části návěsu kamionu. Řidič dodávky byl v kabině zaklíněný, lékař záchranné služby však oznámil jeho úmrtí.

„Na místě zemřel muž středního věku, jeho zranění byla příliš vážná a neslučitelná se životem, zdravotníci už mu bohužel nemohli pomoci. Ošetřen byl řidič kamionu, jeho zranění byla pouze lehká, a tak mohl být po poskytnutí přednemocniční péče ponechán na místě," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

„Hasiči místo nehody nasvětlili a po vyšetření nehody vyprostili tělo řidiče," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška. Následně pomohli s úklidem vozovky. Dálnice byla ve směru na Brno zastavená a policie odkláněla provoz. 

Foto ZZS JMK

Štítky smrtelné nehody, Brno, D1, havárie, úraz, okres Vyškov, Komořany, Dálnice D1, Slavkov u Brna, Vyškov, Jaroslav Mikoška

Při dvou nočních nehodách zemřeli dva lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.