Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V obchoďáku se strhl hromadný boj o peněženku. O vítězství rozhodl nepřesný kop

Scéna jako z akčního filmu se odehrála ve vyškovském obchodním domě, kde se strhla ostrá mela kvůli peněžence. Do konfliktu se zapojili zákazníci, sekuriťáci i policisté, kteří měli ve vyhrocené situaci plné křiku, ostrých slov i fyzických výpadů poslední slovo.

Celý spor zažehla šestatřicetiletá žena s bohatým trestním rejstříkem. V obchoďáku si počíhala na nakupující manželský pár. Sáhla po kožené brašně muže a vytáhla z tašky peněženku. Zákazník ale paži zlodějky ucítil. Vrhl se proto do protiútoku. „Otočil se a spatřil neznámou ženu s jeho peněženkou, křikl na ni, ovšem zlodějka začala dělat obrovský rozruch, přičemž se snažila předat peněženku svému příteli,“ popsala mluvčí policistů Andrea Cejnková

Souboj o brašnu s penězi nakonec rozsekl nepovedený kop partnera pachatelky. Odkopl totiž peněženku daleko pod regál, čímž se předmět dostal mimo dosah nepoctivé dvojice. Navíc přiběhli do emočně vyhrocené vřavy sekuriťáci, kteří vytočili policii. „Policisté záhy zjistili, že šestatřicetiletá žena má již bohatý trestní rejstřík a vězení opustila teprve před pár měsíci.  Nyní se bude opět zodpovídat z krádeže a patrně se brzy vrátí za mříže,“ dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Vyškov, Policie, Obchod, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Máme hlad a peněženka se nám moc líbila, děcka nemají co jíst a podpora ještě nedorazila, tak co sme měli dělat ???- ARANKA dělá hola hop a peněženka taky.....a sprostá ARANA povalí tam odkud se před nedávnem vrátila, protože neumí pracovat a žít, jako my ostatní pracanti!!!! ARANA , ARANA BUDEŠ SE DÍVAT VEN ZA MŘÍŽAMA!!!! K řemu jí ten kriminál byl, když se vrátila nenapravená?

Pátek, 13. ledna 2023, 11:53Odpovědět

Marie Glanczová

na to jsou přeborníci cigoši, ale práce to by byla diškriminácija

Pátek, 13. ledna 2023, 09:50Odpovědět

Martin Vašek

Aranka s Dežom.

Čtvrtek, 12. ledna 2023, 16:27Odpovědět

V obchoďáku se strhl hromadný boj o peněženku. O vítězství rozhodl nepřesný kop  |  Vyškovsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.