Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Auto na Břeclavsku v noci srazilo chodce, mladý muž na místě zemřel. Policisté hledají svědky

Tragické následky měla nehody z noci ze soboty na neděli u obce Kostice na Břeclavsku. Auto tam o půl druhé ráno srazilo chodce, mladý muž pohybující se po silnici bohužel na místě zraněním podlehl. Policisté nyní prosí případné svědky nebo řidiče, kteří místem projížděli a mají palubní kamery, o svědectví či kamerové záznamy.

Nehoda se stala na silnici ve směru na Břeclav. Podle policistů mohlo hrát roli i velmi špatné počasí, v místě totiž panovala hustá mlha. „Alkohol i drogy byly u šoféra automobilu zcela vyloučeny. Přesná příčina vzniku nehody bude nyní předmětem dalšího šetření," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

V souvislosti s dopravní nehodou by policisté uvítali kamerové záznamy či svědectví ostatní řidičů, kteří daným místem projížděli krátce před osudovou nehodou. „Významným způsobem by tak mohli přispět k objasnění tragického střetu. Svědci mohou břeclavské dopravní policisty kontaktovat na telefonních číslech 974 632 260 a 602 469 135," vyzval Vala.

Ohodnoť článek

Foto ilustrační foto, PČR

Štítky chodec, auto, břeclavsko, úmrtí, nehoda, okres Břeclav, havárie, Kostice, Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto na Břeclavsku v noci srazilo chodce, mladý muž na místě zemřel. Policisté hledají svědky  |  Břeclavsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.