Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vlak na Blanensku zabil člověka. Neštěstí vyšetřuje policie

, aktualizováno 3. října 2023, 18:38

Vlaky z jihomoravské metropole nabraly v úterý zpoždění. Mezi Letovicemi a Skalicí nad Svitavou rychlík srazil člověka, který na místě zemřel. Policie okolnosti střetu vyšetřuje. Provoz na trati mezi Českou Třebovou a Křenovicemi byl v místě přerušený.

Neštěstí se stalo kolem 14:30 na trati 260. Policie podle policejního mluvčího Davida Chaloupky okolnosti střetu vyšetřuje. Provoz na trati mezi Českou Třebovou a Křenovicemi byl v místě přerušený. Od 15:40 byl vedený po jedné ze dvou kolejí a okolo 17:30 zcela obnoven, vyplývá z informací na webu Českých drah.

Omezení se kromě dotyčného rychlíku podle webu drah dotklo rychlíku, který byl v úseku Brno hlavní nádraží - Kolín vedený odklonem přes stanici Havlíčkův Brod, a rychlíku, který byl mezi stanicemi Česká Třebová – Břeclav vedený odklonem přes Olomouc a Přerov. Mezinárodní vlak mířící do Prahy nabral více než stominutové zpoždění, opožděné jsou i další vlaky.


 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto České dráhy

Štítky Jihomoravský kraj, doprava, vlak, smrt, železnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ZASE JEDEN VELICE SMUTNÝ PŘÍBĚH - NENÍ ANI NAPSANÝM ZDA SE JEDNALO O NEHODU DĚLNÍKA NA TRATI NEBO O SEBEVRAŽDU, APOD. DOTAHUJTE ČLÁNKY DOKONCE!!

Středa, 4. října 2023, 07:52Odpovědět

Patrik Černoušek

Okolnosti se vyšetřují, takže nic oficiálního nebylo oznámeno a tím pádem zde nemohou víc napsat. Stačí umět porozumět psanému textu a pokud možno si vypnout Caps Lock, protože to vypadá, že na nás řvete.

Středa, 4. října 2023, 19:12Odpovědět

Vlak na Blanensku zabil člověka. Neštěstí vyšetřuje policie  |  Blanensko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.