Vyhledávání

Nalezené články: "potraviny"

Horka zvyšují riziko otravy jídlem. Jak zdravotním problémům předejít?

Vysoké teploty zvyšují riziko otravy z jídla. Odborníci radí, jak zdravotním nešvárům předejít. Klíčovou roli hraje i způsob nakupování a samotné skladování potravin ve spížích.

Inspekce odhalila špínu na tržnici v Brně. Zkažené vnitřnosti ležely u bylinek

Nevyhovující hygienické podmínky odhalily veterinářky v tržnici Vinamo v Brně. V chladícím zařízení našly maso neznámého původu, šlo o vepřová střeva a zkažený žaludek. Dále také o jeden kus drůbeže i s běháky a hlavou. Masová šťáva z produktů...

Zlomeniny, úpal a dehydratace. Léto může být stejně nebezpečné jako zábavné

Se začátkem letních prázdnin do Česka dorazí tropická vedra, která přinesou nejen radosti, ale i starosti. Právě v létě je totiž třeba zvýšit opatrnost a dávat si pozor jak na sebe, tak na své blízké.

Přihlas se do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje!

Soutěž Regionální potravina, pořádaná Ministerstvem zemědělství, každoročně oceňuje zemědělské a potravinářské výrobky, které vynikají kvalitou, původem surovin a vazbou na region. Ocenění představuje nejen prestižní značku kvality, ale také je...

Řeznictví ve Starém Brně skladovalo zkažené maso neznámého původu

Veterinářky našly na Starém Brně řeznictví s bourárnou, ve kterém skladovali zkažené maso neznámého původu. Šlo o desítky kilogramů vepřového a drůbežího. Majitel maso skladoval ve špíně, bylo plesnivé a oslizlé. Nyní mu hrozí pokuta až ve výši...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "potraviny"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "potraviny"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.