Vyhledávání

Nalezené články: "kvasinky"

Přihlas se do soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje!

Soutěž Regionální potravina, pořádaná Ministerstvem zemědělství, každoročně oceňuje zemědělské a potravinářské výrobky, které vynikají kvalitou, původem surovin a vazbou na region. Ocenění představuje nejen prestižní značku kvality, ale také je...

Prosinec plný pečení. Jak na různé druhy těst?

Prosinec trávíme mnoho času v kuchyni přípravou vánočního cukroví. Radost z pečení může zkazit i malá drobnost, kvůli které přijde všechna snaha vniveč. Na rozdíl od vaření je totiž u této disciplíny třeba dodržovat přesně dané postupy, aby se vše...

Českou pivní kulturu kazí piva z petky, říká brněnská mistryně pěnivého moku

Devětadvacetiletá Tamara Dolníčková má práci, kterou by jí kdekdo mohl jen závidět. Každý den tráví v hospodě, pije tam pivo a ještě je za to placená. Není přitom žádný prominentní štamgast, ale sládková, která ví o výrobě piva doslova první...

Milovníci burčáku se radují. Sezóna je v plném proudu

Burčáková sezóna je na svém vrcholu a milovníci si tento oblíbený nápoj vychutnávají ve velkém. Jeho cesta z vinic až do sklenice trvá přibližně týden. Moravští vinaři díky velkému zájmu každý rok vyprodukují tisíce litrů. Jinak tomu není ani ve...

Co se skrývá za sklenkou aneb sklep(mistr) dělá víno

Mohlo by se zdát, že není příjemnějšího místa než vinný sklep. Teploty jsou stálé, na těch venkovních prakticky nezávislé, takže i v zimním mrazivém nebo sychravém počasí je tu celkem příjemně. Nikdo neobtěžuje, není vás vidět ani slyšet, na mobilu...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "kvasinky"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "kvasinky"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.