Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čeští dorostenci získali v kuželkářském mistrovství stříbro

Jen o osm kuželek uniklo dorostencům Natálii Topičové a Janu Bínovi v pondělí vítězství na Světovém poháru U18, který se koná v rámci Mistrovství světa v kuželkách 2014 v brněnské hale Vodova v Králově Poli. Každý z dvojice absolvoval sto dvacet hodů sdružených a dohromady shodili 1 202 kuželek.

Výhru si na své konto připsali Maďaři Katalin Toth a Janos Brancsek. „Třetí skončili reprezentanti ze Srbska Kristina Ljubenkovic a Alen Kujundzic,“ informovala mluvčí mistrovství Jana Pokorná.

Šestnáctiletá česká reprezentantka se díky výkonu 617 bodů probojovala i do finále jednotlivců a v úterý opět zaútočí na stupně vítězů. „Tentokrát byla zlatá medaile blízko, ale nepovedly se mi poslední dva hody do plných, ve kterých jsem srazila jen tři kuželky. I tak mám ze stříbrné medaile velkou radost,“ řekla Topičová.

ČTĚTE VÍCE: Nejlepší kuželkáři světa přijedou do Brna

Jejímu kolegovi chyběly k postupu do finále tři kuželky. „Mezi dvanácti účastníky obsadil desáté místo,“ sdělila Pokorná.

Autoři

Štítky kuželky, mistrovství, světa, Brno, zprávy, sport, 2014, vodova, natalie, topicova, jan, bina, medaile, Královo Pole, Srbsko, stříbrná medaile

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeští dorostenci získali v kuželkářském mistrovství stříbro  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.