Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

ŽIVĚ: Jako na houpačce! Kometa opět zvrátila vedení na svoji stranu, vede 4:3

V úvodním zápase sezony 2016/2017 nastoupila brněnská Kometa na ledě PSG Zlín. První třetina moravského derby skončila smírem, když každý tým vstřelil po jedné brance. Do druhé třetiny vstoupili lépe zlínští: hned v první minutě využil chybu Němce Holík. Kometa se však dostala zpět do utkání díky šťastné trefě Vojtěcha Němce. Perfektní obrat pak dokonala nová posila brněnských, útočník Marcel Haščák. Díky jeho důrazu tak jde Kometa do třetí třetiny s vedením 3:2.

42. Přesně sto šest vteřin od zahájení trvalo Zlínu, než srovnal stav na 3:3. Domácí Oldřich Kotvan využil přesilovku a dělovkou zajistil zlínským remízový stav. 

51. Ten však vydržel jen do 51. minuty! Skvělou individuální akcí se blýskl Marek Kvapil. Obehrál dva protihráče a únik zakončil střelou mezi nohy. Brno je opět ve vedení!

60. Gól! Poslední hřebíček do pomyslné rakve Zlína zasadila další letní posila Komety Martin Zaťovič. Ten využil soupeřovu power-play a zajistil Kometě výborný vstup do sezony v podobě výhry 5:3!

Martin Šeda

Štítky PSG Zlín, Marcel Haščák, Vojtěch Němec, HC Kometa Brno, FC Fastav Zlín, Marek Kvapil, Martin Zaťovič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ŽIVĚ: Jako na houpačce! Kometa opět zvrátila vedení na svoji stranu, vede 4:3  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.