Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalisté Líšně jsou zpátky v práci. Čeká je vydatná příprava na ligu i pizza ve Zlíně

Fotbalisté brněnské Líšně mají za sebou nadmíru vydařenou podzimní část fotbalové národní ligy, po níž se nachází tým trenéra Valachoviče na třetím místě tabulky, což jej pasuje na horkého adepta na postup do nejvyšší soutěže. Mužstvo se nyní po zimní pauze znovu vrátilo do tréninku i s novými tvářemi, kteří se poperou o svou šanci v přípravě.

Trenér Milan Valachovič přivítal své svěřence poprvé včera odpoledne. Z loňského kádru chyběli jen Chwaszcz, jemuž skončilo hostování z prvoligové hostování ze Zlína, a brankář Veselý, který je na marodce. Nechyběli ani hráči v rekonvalescenci Ševčík, Krška, Zikl, kteří si rovněž vyslechli úvodní slovo kouče.

Je ale pravděpodobné, že mužstvo dozná v následujících dnech změn. O některé hráče mají zájem prvoligové kluby, čemuž se tým z východního předměstí moravské metropole nebrání. „Každý odchod je pro ostatní šancí. Dostanou více příležitosti a mohou zaujmout místa v základní sestavě. Odcházejícím bych popřál dobrou formu a ať je vídáme co nejčastěji v televizi O2,“ popsal trenér. Kdo konkrétně je na odchodu z Líšně, ale Valachovič neprozradil. 

Na prvním tréninku se objevily i nové tváře, u nichž ale není jasné budoucí působení v Líšni. Zmínit lze útočníka Jiřího Vlacha z dorostu, navrátilce z hostování Václava Minaříka z Blanska či Davida Kršku z Vyškova.

Mužstvo čeká v zimě osm přípravných utkání. První se hraje již v sobotu ve Zlíně na Vršavě s prvoligovým Fastavem. Zápas se měl původně hrát v Líšni, ale na žádost prvoligového celku byl přeložen do Zlína. „Za ústupek nám slíbili oběd. Na každého hráče čeká ve Zlíně po fotbalu pizza,“ sdělila vedoucí mužstva Dagmar Wallová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Sk Líšeň

Štítky Líšeň, Národní liga, Brno, FC Fastav Zlín, fotbalista, pizza, Jiří Vlach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Líšně jsou zpátky v práci. Čeká je vydatná příprava na ligu i pizza ve Zlíně  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.