Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zbrojovku zaskočil Vyškov. Brňané doma s nováčkem pouze remizovali 2:2

Obrovské překvapení se dnes zrodilo v jedenáctém kole druhé fotbalové ligy. Fotbalisté Zbrojovky pouze remizovali na domácím hřišti s nováčkem soutěže z Vyškova 2:2. Bod exligový celek zachraňoval až v samotném závěru, kdy se hlavou trefil střídající Rogožan.

Fotbalisté brněnské Zbrojovky byli v zápase jasným favoritem, což se potvrdilo také v prvním poločase, ze kterého si Brňané po brance Adama Fouska odnesli do kabin jednobrankové vedení. Ve druhé půli ale svěřenci kouče Trousila přidali na aktivitě a zaslouženě vyrovnali. Flodera, jenž v prvním poločase nahradil v brance domácích zraněného Berkovce, překonal bývalý hráč Zbrojovky Marek Vintr. Povzbuzení hosté navíc skóre navýšili. Po zákroku Bariše zahrával Vyškov penaltu, jíž se ujal znovu Vintr a s přehledem proměnil. Brno nakonec neodešlo ze zápasu s ligovým novicem s prázdnou, když se trefil hlavou brněnský Lukáš Rogožan.

Zbrojovka i přes ztrátu vede ligovou tabulku s 26 body. V neúplné tabulce má náskok osmi bodů před Varnsdorfem a Vlašimí. Vyškov, jemuž vůbec nevyšel úvod soutěže, se v posledních kolech zvedá, což se odráží i na postavení v tabulce. Jihomoravskému celku patří devátá pozice. 

Zbrojovka : Vyškov 
2:2
Branky: 40. A. Fousek, 90. Rogožan – 62. M. Vintr, 84. M. Vintr (pen.)
Karty:   67. M. Ševčík (BNO) – 51. Fofana (VKV), 68. M. Vintr (VKV)
FC Zbrojovka Brno: Berkovec (28. Floder) – Bariš, Štěrba, Hlavica (28. Endl), Jan Moravec (88. M. Sedlák) – Texl (88. Černín), M. Ševčík – Štepanovský (C) (72. Rogožan), A. Fousek, Přichystal – Hladík.
MFK Vyškov: Šustr – Ilko, Štěpánek, Srubek, Němeček (82. Dan Jambor) – Cabadaj, Lahodný (58. M. Vintr) – O. Vintr, Slaměna (90. Simr), Klesa (C) – Fofana.
 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCZ BRNO

Štítky Národní liga, Zbrojovka, Vyškov, Brno, FC Zbrojovka Brno, Adam Fousek, Lukáš Rogožan, Marek Vintr, FK Varnsdorf, MFK Vyškov, Jan Moravec, Dan Jambor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Felix Julec

V Prostějově prohráli,s Vyškovem Zbrojovka doma jen remizovala.Příště až budou chtít vyhrát,budou si muset pozvat Trboušany,pak snad už i vyhrají.

Pátek, 15. října 2021, 21:15Odpovědět

Zbrojovku zaskočil Vyškov. Brňané doma s nováčkem pouze remizovali 2:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.