Počasí dnes22 °C, zítra16 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Muž napadl ženu v šalině kvůli místu k sezení pro těhotnou přítelkyni. Kopal do ní a poplival svědky

V brněnské šalině došlo k hádce poté, co muž žádal místo pro těhotnou partnerku. Konflikt eskaloval do napadení, kdy muž údajně kopal cestující, která měla sluchátka a jeho předchozí prosbu neslyšela. Svědky, kteří napadenou bránili, muž po vystoupení z šaliny poplival.

Tramvaj linky 2 se musela neplánovaně zdržet v zastávce Tkalcovská. Podle dispečera dopravního podniku, který na pomoc zavolal strážníky, se totiž ve voze odehrál konflikt mezi cestujícími.

Na ostrůvku v ulici Cejl si potom strážníci promluvili s pěti lidmi. Dva svědci popsali, že do tramvaje nastoupil padesátník se svou třiadvacetiletou partnerkou. Oslovil prý čtyřiadvacetiletou ženu sedící na místě poblíž dveří a požadoval, aby pustila jeho těhotnou přítelkyni sednout. Hovořil na ni údajně i přesto, že měla nasazená sluchátka a nijak nereagovala.

„Potom se údajně rozpoutala ostrá hádka, kdy prý dvojice ženu urážela a muž ji údajně kopal do nohou. Žena prý potom vytáhla pepřový sprej, ale dala na naléhání jednoho z cestujících a v uzavřeném prostoru ho nepoužila. Na ulici muž údajně poplival i oba svědky, protože mu zastoupili cestu a snažili se napadání ženy zabránit,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Dvojice naopak tvrdila, že ji žena začala bezdůvodně urážet. Nikdo další však hlídce tuto verzi nepotvrdil. Strážníci napadené ženě pro jistotu zavolali zdravotníky. Po základním vyšetření ji na její žádost propustili.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky MPB, strážníci, napadení, tramvaj, šalina, MHD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Robert Formanek

No tak tam se ani nedivím že se něco takového prihodilo

Dnes, 17:21Odpovědět

Muž napadl ženu v šalině kvůli místu k sezení pro těhotnou přítelkyni. Kopal do ní a poplival svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.