Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Do propasti Macocha skočil dozorce z nedaleké věznice. Před pádem se zastřelil

Střelou do hlavy a následným pádem do propasti Macocha se rozhodl ukončit svůj život dozorce z věznice v Kuřimi u Brna. K tragédii podle policie došlo v pátek 19. dubna nad ránem.

O tragickém případu informoval web CNN Prima News. „Blanenští kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí muže, ke kterému došlo v pátek nad ránem v propasti Macocha,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Skokem do propasti v Moravském krasu skončil svůj život muž středního věku. Podle informací CNN Prima News šlo o příslušníka vězeňské služby, dozorce z nedaleké věznice v Kuřimi u Brna, který se navíc měl před samotným pádem do propasti zastřelit svou legálně drženou zbraní. Bezvládné tělo, u kterého ležel průkaz vězeňské služby, našli v sobotu ráno průvodci. Policie na místě objevila zmíněnou střelnou zbraň.

„O této nešťastné události víme, nicméně Vězeňská služba ČR dosud žádné oficiální, ani bližší informace neobdržela, tudíž se k případu úmrtí v tuto chvíli vyjádřit nemůžeme,“ uvedla pro CNN Prima News mluvčí Vězeňské služby České republiky Markéta Prunerová.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytla propast Macocha

Štítky tragédie, sebevražda, Macocha, Blanensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do propasti Macocha skočil dozorce z nedaleké věznice. Před pádem se zastřelil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.