Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Bosá žena na pervitinu pobíhala po Brně s ukradenými obrazy. Strážníkům rýmovala své osobní údaje

Brněnští strážníci vyjížděli ve čtvrtek dopoledne na Cejl. Zavolala je tam jedna z pracovnic ordinace, kam zmíněná žena vešla, ukradla dva obrazy kreslené dětmi a vyběhla na ulici, kde pobíhala bosky a pokřikovala.

Když strážníci jednatřicetiletou ženu po několika minutách našli, tvrdila jim, že provádí sociální výzkum. „Hlídce přiznala, že obrazy skutečně vzala, ale nevěděla přesně odkud. Strážníci se ujistili, že není zraněná a doprovodili ji do čekárny ambulance, kde kresby vrátila. Při rozhovoru se strážníky povídala smyšlené příběhy a diktovala jim své osobní údaje v rýmech,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Žena strážníkům sice popsala, že se neléčí s žádnou nemocí, nepije alkohol a nebere drogy, což však vyvrátil následný test. „Provedená dechová zkouška hlídkou městské policie skutečně vyloučila, že by žena byla opilá. Test na drogy provedený přivolanými zdravotníky ale potvrdil přítomnost amfetaminu a metamfetaminu v těle,“ uvedla mluvčí.

Sanitka odvezla ženu do psychiatrické nemocnice k dalším vyšetřením. „Podezření z majetkového přestupku strážníci předali k dořešení úředníkům,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Palickap, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Štítky Cejl, obrazy, drogy, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Styl BOSANOVA

Pátek, 5. dubna 2024, 05:42Odpovědět

Jiří Svoboda

Každý Brňák ví, že na Cejlu je zataženo a pro jistotu tam ani nevylézá ze šaliny, protože gádžovi tam jde o kejhák. No, ale když uměla rýmovat... Třeba se tam opravdu ocitla nešťastnou náhodou a když zjistila, kam se dostala, radši si šlehla a pak ji ruplo v bedně.

Sobota, 30. března 2024, 23:45Odpovědět

Bosá žena na pervitinu pobíhala po Brně s ukradenými obrazy. Strážníkům rýmovala své osobní údaje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.