Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž řekl hlučným cestujícím v šalině, aby se ztišili. Ti ho vyvlekli na ulici a zmlátili

Sobotní večer skončil nešťastně pro padesátiletého muže, který se rozhodl jednat v šalině, kde si skupina osmi cestujících velmi nahlas pouštěla hudbu a obtěžovala tím ostatní pasažéry. Tři muži z hlasité skupiny muže měli vytáhnout z vozu a zbít jej.

Skupina měla do šaliny nastoupit u bohunické nemocnice. „Když už údajně bylo rušení ostatních cestujících příliš intenzivní, padesátiletý muž se proti tomu ohradil. Tři muži z halasné party ho potom údajně napadli, a tak vystoupil a zvenku se přesunul do přední části tramvaje,“ popsal začátek incidentu mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Na zastávce Osová měli agresoři muže vyvléct z vozu a zbít ho. „V tu chvíli se již o incidentu dozvědělo i operační středisko městské policie. Navzdory časovému odstupu se strážníkům podařilo tři podezřelé ve věku 21, 24 a 39 let vypátrat ve Vojtově ulici,“ uvedl Ghanem a doplnil, že strážníci dopadenou trojici předali jako důvodně podezřelou z trestného činu.

O napadeného muže se mezitím postarali jiní strážníci. „Na hlavě měl krvavou podlitinu a stěžoval si na bolest hlavy, úst a na nevolnosti. Triko i kalhoty měl roztrhané,“ popsal Ghanem stav poškozeného muže.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Prýgl

Štítky cestující, napadení, šalina, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oldřich Hein

Je pouze otázkou času, kdy dojde k podobné situaci jako ve filmu "Přání smrti". Předem doporučuji obhajobu: "Jak jsem mohl předpokládat, že ti rozverní mládenci se chtějí pouze pobavit a ne mne rovnou ukopat?"

Úterý, 20. února 2024, 20:56Odpovědět

Josef Vyndalho

tipnul bych opět cikánskou férovku,stejné "modus operandi" jako s Ukrajincem kterej se jenom bránil tlupě pobíračů soc.dávek,škoda jenom že ten Ukrajinec těch pobíračů nevyřadil víc,jenom doufám že soud vyhodnotí "vyřazení" cikána jako nezbytnou obranu před chátrou z cejlu.....

Úterý, 20. února 2024, 18:59Odpovědět

Diskutér T.

Tak za prvé - HLUKU SI MUSEL VŠIMNOUT I ŠALINÁŘ, KTERÝ SI NEPLNIL SVOJI POVINNOST A OKAMŽITĚ SE MĚL SPOJIT S DIPEČINKEM A - SPOLEČNĚ JEDNAT A ZAVOLAT MP. BRNO - JÍZDENKY STOJÍ TOLIK KAČEK A DOPRAVNÍ PODNIK NEZAJISTÍ SPRÁVNOU PŘEPRAVU CESTUJÍCÍCH -TO JE OPRAVDOVÁ UBOHOST!!!!! CHLAP BY NEMUSEL BÝT ZMRZAČENEJ - CO TO BYLO ZA RASU TI OBTĚŽOVATELÉ CESTUJÍCÍCH - UŽ JEDNOU TO BYLO NA PŘEHRADĚ A NIKDO S TÍM NIC NEDĚLÁ - HAMBA!!!!! Za druhé - CO KDYBY V ŠALINĚ DOŠLO KE ZNÁSILNĚNÉ NĚJAKÉ KOČKY, TAK ZASE BUDE TICHO????? BĚŽTE SE VŠICHNI BODNOUT!!

Pondělí, 19. února 2024, 17:50Odpovědět

Muž řekl hlučným cestujícím v šalině, aby se ztišili. Ti ho vyvlekli na ulici a zmlátili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.