Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lidé z brněnského sídliště pozorovali, jak létá vzduchem pervitin a plave marihuana

Vzrušující zásah, při němž nechyběla pila, zbraně ani drogy, mají za sebou brněnští policisté, kteří naběhli na dealera marihuany a pervitinu. Prodavače neplánovaně navštívili v jeho bytě na kohoutovickém sídlišti i se zásahovkou a rázně ukončili činnost zkušeného podnikatele.

Pocit z dobře odvedené práce mají policisté, kteří od začátku roku bedlivě sledovali počínání drogového distributora z brněnského sídliště. Minulý týden dovršili vyšetřovaní organizovaným zásahem. Do akce šla i zásahovka a se  zbraněmi v ruce vlétli na prodavače, který zrovna přišel domů a sledoval televizi. Podle očekávání neohlášenou návštěvu nechtěl pustit dovnitř, a tak si muži zákona otevřeli sami pomocí pily. Dealer se mezitím snažil zbavit zboží.

Kriminalisté měli pod kontrolou i okolí domu, Díky tomu viděli, jak stříkačky naplněné pervitinem vylétávají z jeho balkonu do zeleně. Marihuanu se zase snažil spláchnout v bytě v záchodové míse. Ani to se mu však nepovedlo, po vstupu policistů totiž sušina plavala poklidně na hladině,“ popsal mluvčí policistů David Chaloupka

Lapený putoval hned do vazby. Vyšetřovatelé přistoupili ke kroku i z toho důvodu, že podnikatel má na kontě i další prohřešky z minulosti. „V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost potrestán a nacházel se ještě v podmínce,“ dodal Chaloupka k úspěšně akci.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, Drogy, Marihuana, Pervitin, Sídliště, Kohoutovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Antonín Grombíř

Když je to teda podnikatel, jak tu někdo uvádí (jednou mě ten Alzheimer potká, pak pujdu dělat redaktora), tak si myslím už napodnikal dost na to, aby to zase uhrál na podmínku. Má někdo jiný názor?

Neděle, 2. dubna 2023, 14:56Odpovědět

Lidé z brněnského sídliště pozorovali, jak létá vzduchem pervitin a plave marihuana  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.