Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Brněnské pumpařky nevěděly, jak se budí muž, který spí mezi regály

Dlouho vzpomínat budou brněnské pumpařky na devětačtyřicetiletého muže, který jim neplánovaně zpestřil směnu. Brňan přišel, lehl si na zem a hned mezi regály usnul. Obsluha se nocležníka snažila budit, jenže marně. Ke slovu se proto dostali strážníci, kteří znali recept, jak se budí alkoholem unavení lidé.

Případ se odehrál na čerpací stanici v brněnské městské části Žabovřesky, kam se vydal v brzkých ranních hodinách padesátiletý muž. K překvapení všech přítomných si nepřišel pro žádné občerstvení. Místo nákupu si ustlal mezi zbožím. Šokované pracovnice nevěděly, co dělat. O pomoc proto požádaly hlídku městské policie, jež spáče úspěšné probrala. Navíc hned přišla na to, proč tak tvrdě spal. Unavený Brňan na strážníky totiž dýchal. 

Provedená dechová zkouška přinesla výsledek 4,38 promile. Muž s hlídkou komunikoval, a dokonce projevil přání odejít domů,“ řekla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Strážníci nechtěli, aby zákazník šel domů po svých. Vzhledem k výsledku dechové zkoušky usoudili, že bude nejlepší, pokud si ho vezmou do parády zdravotníci. Důvodem byl fakt, že naměřená hladina alkoholu je životu nebezpečná. „Zdravotníci proto muže převezli sanitkou do nemocnice,“ konstatovala Skřivánková.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Spánek, Pumpařka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak tady by byla jiní možnost ubytování, kdepak si ustlat v Brně - Apartmán na čerpací stanici RoBiN OIL Rýmařov se nachází v Rýmařově, 27 km od Pradědu, 32 km od muzea papíru Velké Losiny a 46 km od hlavního vlakového nádraží Olomouc. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Olomoucký hrad je vzdálený 46 km a sloup Nejsvětější Trojice 47 km.

Tento apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň.

Čtvrtek, 5. ledna 2023, 14:38Odpovědět

Brněnské pumpařky nevěděly, jak se budí muž, který spí mezi regály  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.