Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj v Brně zkazil školkáčkům Vánoce. Sebral jim dárky

S nekalým úmyslem se vydal do jedné z brněnských mateřských škol neznámý hříšník. Do objektu totiž nepřišel vyzvednout své ratolesti, ale sebrat vše, co mu přijde pod ruku. Z budovy si odnesl peníze i všechny hračky, které měly děti dostat pod stromeček.

Jako Grinch, který ukradl Vánoce, vtrhl zloděj do prázdné mateřinky v Brně. Dovnitř se dostal poničením okna a pečlivě prohledal celý objekt. Při šmejdění se dostal do kanceláře ředitelky, kde sebral peníze i výpočetní techniku. Hodnotný lup ale zloději nestačil, a na cestu si tak bezostyšně přibral ještě zabalané vánoční dárky, jež byly v ředitelně připraveny pro malé školkáčky. 

„Z mateřinky nenápadně prchl. Ukradené hračky tak udělají radost úplně někomu jinému. On sám ale může rozhodně počítat s tím, že mu za tento barbarský čin hrozí až několikaletý pobyt mřížemi, škoda je totiž necelých padesát tisíc korun," popsal policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/Bru-nO

Štítky krádež, zloděj, policie, vánoce, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TO SE MI SNAD JENOM ZDÁ, CO TO MEZI NÁMI LOZÍ ZA BESTIE - ZAJÍMALO BY MNE, CO TO BYLO ZA NÁRODNOST!!!!!! OKRÁDÁNÍ INVALIDŮ NA VOZÍKU, ZVONĚNÍ NAHOTIN V KALHOTKÁCH NA SOUSEDY - CO JSOU TO MEZI NÁMI ZA SVINĚ!!!! NEMÁM NA TOTO JEDNÁNÍ SLOV!!!!!!!!

Pondělí, 28. listopadu 2022, 17:46Odpovědět

Zloděj v Brně zkazil školkáčkům Vánoce. Sebral jim dárky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.