Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Močil, oklepal se a zaútočil. Muž v Brně napadl hosta restaurace

Hodně živo bylo v restauračním zařízení v brněnské Bystrci. Jeden z hostů se tam přímo před zraky ostatních příchozích vymočil na zahrádku. Z okolních stolů se proti nevychovanci hlasitě ozval jeden z návštěvníků. Jakmile mladík dokončil potřebu, okamžitě se na kritika vrhl a uštědřil mu několik ran.

Celý konflikt vznikl kvůli tomu, že dvaadvacetiletý muž zapomněl na úplné základy slušného vychování. Ze zahrádky podniku si udělal toaletu přesto, že nedaleko se nacházelo sociální zařízení. Proti močení na veřejnosti se ozval čtyřicetiletý host, jenže se zlou se potázal. Mladík domočil, oklepal se a vrhl se na „troufalého“ návštěvníka, kterému způsobil krvácející podlitiny v obličeji. Následně agresor odešel s kamarády pryč.

Svědci incidentu to ale nechtěli nechat jen tak a vytočili tísňovou linku 156. Strážníkům do telefonu mimo jiné řekli, kterým směrem muži odchází. Zmíněná trojice mezitím chtěla odjet autobusem, při nástupu do něj si jich ale všiml strážník sledující kamery,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Jakmile strážci brněnského zákona ve spolupráci s dopravním dispečinkem zjistili, kde se parta pohybuje, okamžitě vyrazili úspěšně za nimi. „Po identifikaci údajného útočníka svědky, tak strážníci předali případ správnímu orgánu, který se bude podezřením z přestupku proti občanskému soužití dále zabývat,“ dodal Šoba. Další hlídka následně vyrazila za zraněným mužem, jemuž přivolala zdravotníky. Převoz do nemocnice ale odmítl.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Močení, restaurace, Strážníci, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Často si dávám velice dobré jídlo blízko brněnské přehrady a jaké překvapení, když jsem se dozvěděl od člověka, který ta dobrá žebírka připravuje o tom močícím muži, jak se spolu utkali - monokl na jeho oku, byl opravdu hodně veliký, ale zachoval se dobře a PRASÁKA "napomenul po svém", i když dopadl, jak dopadl......mladík byl údajně boxer, který se zachoval, jak DOBYTEK s tím, že si může dovolit všechno. 3X HANBA.....

Úterý, 2. srpna 2022, 17:00Odpovědět

Diskutér T.

Ještě, že i restauraci se najdou slušní lidé, kteří dokáží v čas zakročit - ale. jak vidíme s podlitinami - HOVADO ZŮSTANE HOVADEM - slušný člověk, jak je vidno, když se ozve, tak na to mnohdy doplatí - mohl zavolat hlídku hned a vyhnout se rvačce - svědkové by se jistě našli. Hezkou mastnou pokutu pro močícího - v Bibli je verš "MOČÍCÍHO NA STĚNU VYTNU" - a vyt´al mu host. KDO RÁD PIVO PIJE - DO WC AT´STRČÍ PYJE, PROČ SE HRNE DO ŠARVÁTKY, KDYŽ SPROSTĚ MOČÍ DO ZAHRÁDKY?

Čtvrtek, 28. července 2022, 18:47Odpovědět

Močil, oklepal se a zaútočil. Muž v Brně napadl hosta restaurace  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.