Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Brněnský dvojboj. Mladíci si dali ranní rozcvičku s kradeným batohem

Mladíci, které vyděsil pohled na hlídku městské policie, na sebe strhli pozornost v centru Brna. Zlato si v krátké honičce připsali strážníci, kteří dvojici obratně doběhli. Brzy se navíc ukázalo, proč měli běžci naspěch. Snažili se uprchnout s kradeným batohem.

Dvojice mladých mužů začala před strážníky utíkat v brzkých ranních hodinách v Brně na Dornychu. Pořádková jednotka mladíky po několika metrech dostihla a zajímala se, kam dotyční tak náhle běželi. „Jednadvacetiletý muž i jeho kamarád se nepotřebovali dlouze rozmýšlet. Jeden tvrdil, že potřebovali doběhnout k brzy odjíždějícímu vlaku, druhý uvedl, že spěchali za kamarádem," popsal mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Podstatně rozdílné výpovědi běžců strážníky nijak nepřesvědčily. Naopak v hlídce vyvolaly podezření, že si oba muži mohou vymýšlet. Jiná hlídka mezitím stihla přijít celé situaci na kloub. Našla totiž muže, který podřimoval opodál a postrádal svůj batoh. „Přesně takový batoh, jaký měli mladíci u sebe a k jeho krádeži se vzápětí také přiznali. Dvojici podezřelou ze spáchání trestného činu předali strážníci republikové policii," řekl Šoba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, krádež, batoh, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský dvojboj. Mladíci si dali ranní rozcvičku s kradeným batohem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.