Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Policisté na Brněnsku vyšetřují, kdo ukradl sedmdesát kilo másla

Jako po másle šla krádež dvěma zlodějům v Ostrovačicích na Brněnsku, kteří se vydali na průzkum do areálu tamější firmy. Pozornost lapků upoutala zabalená másla odložená na paletě, ze které je při vhodné chvíli sebrali. Celkem ukradli sedmdesát kilo potraviny, jež nesmí chybět v žádném cukroví.

Předvelikonční zlodějskou výpravu dvojice podnikla dopoledne. Zloději vklouzli na soukromý pozemek, kde spatřili odložené zboží. Následně vyčkali na vhodný okamžik, aby nepozorovaně naházeli balíky tuku do auta. Nakonec se jim z rampy povedlo vzít celých sedm kartonů za více než deset tisíc korun. Nyní po podařené dvojce pátrá policie, kterou například zajímá, co s ukradeným lupem chtějí zlodějové dělat.

„S takovou odměnou pravděpodobně počítat nemohou, i když v předvelikonoční době asi nebude takové množství másla prodat,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle Maláška není ani pravděpobné, že by se pachatelé sami pouštěli do pečení svátečních pochutin. Jisté však je, že lapkové způsobili škodu za více než deset tisíc korun a v případě dopadení budou mít problémy s policií. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krádež, Jihomoravský kraj, potraviny, Policie, máslo, Brněnsko, Ostrovačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté na Brněnsku vyšetřují, kdo ukradl sedmdesát kilo másla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.