Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Důchodce v Brně se bojí, že půjde do vězení. Ze supermarketu štípl dva prací prášky

Nepříjemné dny aktuálně prožívá sedmasedmdesátiletý důchodce z Brna, který se nedávno bez placení obohatil dvěma pracími prášky. Zboží sebral ze supermarketu v centru moravské metropole. Všeho si všiml pozorný sekuriťák, který přivolal do akce městskou policii.

Případ se odehrál v úterý večer, kdy do prodejny vkročil senior, aby si pořídil prací potřeby. Za dvě balení prášku na praní, ale odmítl zaplatit. U pokladen si toho všiml pracovník ostrahy, který nepoctivého zákazníka zastavil a vyzval, aby počkal na příjezd přivolaných strážníků. Ti se dostavili velmi rychle a dali se do vyšetřování, jež ukázalo, že muž má za sebou trestních deliktů na kontě z minulosti daleko více. 

Přivolaným strážníkům se sedmasedmdesátiletý muž ke krádeži drogistického zboží za bezmála čtyři sta padesát korun přiznal a zároveň se svěřil, že byl koncem loňského roku propuštěn z vězení, kam se dostal právě za majetkovou kriminalitu,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Důchodce si tak krádeží zadělal na pořádné potíže, protože případem se nyní zabývají státní policisté. Na základě jejich vyšetřování se určí další postup a osud seniora.

Žena v Brně sebrala z obchodu pamlsek za dvacku, hrozí jí kriminál

Do pořádných potíží se dostala dvaačtyřicetiletá žena v Brně, která si bez placení přivlastnila z židenického supermarketu oplatek v hodnotě necelých dvaceti korun. Zlodějku vyhmátl pozorný sekuriťák, jenž přivolal do akce strážníky, kteří...

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Policie, prací prostředek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důchodce v Brně se bojí, že půjde do vězení. Ze supermarketu sebral dva prací prášky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.