Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena v Brně sebrala z obchodu pamlsek za dvacku, hrozí jí kriminál

Do pořádných potíží se dostala dvaačtyřicetiletá žena v Brně, která si bez placení přivlastnila z židenického supermarketu oplatek v hodnotě necelých dvaceti korun. Zlodějku vyhmátl pozorný sekuriťák, jenž přivolal do akce strážníky, kteří zjistili, že provinění vyjde nečestnou zákaznici zřejmě draho.

Žena se do potíží dostala vlastní neopatrností. V obchodě si klekla před cukrovinkami a strčila si do kapsy pamlsek. Zkušenému oku pracovníka ostrahy ale počínání pachatelky neušlo. Jakmile minula pokladny, zamířila bez placení pryč ze supermarketu. Jenže tam už zlodějku čekala hlídka strážníků, kterou přivolal duchapřítomný sekuriťák. Městská policie následně začala celou záležitost vyšetřovat a brzy našla i kradený oplatek. 

Žena ze své kabelky skutečně vytáhla nezaplacený oplatek za necelých dvacet korun a hlídce městské policie se k údajné krádeži přiznala. Svěřila se jí navíc, že nedávno byla propuštěna z vězení, kde si odpykávala trest právě za majetkovou kriminalitu,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Hlídka ženu s kriminální minulostí předala do rukou státních policistů, kteří rozhodnou o dalším postupu. V krajním případě může vyfasovat další trest ve vězení. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Vězení, Policie, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Sladký život to zase nebude, ale tvrdá realita Bohunic.

Pondělí, 21. února 2022, 15:44Odpovědět

Žena v Brně sebrala z obchodu pamlsek za dvacku, hrozí jí kriminál  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.