Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nestydatý Brňan onanoval před maminkou s dítětem, byl zfetovaný a opilý

Zkažený den a procházku měla mladá žena z Brna, která se s kočárkem vydala na Velký pátek po brněnské části Královo Pole. Při výletě na ni nečekaně vybafl třiatřicetiletý muž a začal se uspokojovat. O události dostali informaci brněnští strážníci, kteří se vydali nestydu hledat.

Podezřelého našla hlídka u vchodu bytového domu. Seděl tam do půl těla nahý, byl bez bot a měl nasazené obráceně tepláky. Jakmile uviděl, že se blíží strážníci, vzpomněl si alespoň na chvíli na dobré vychování a oblékl si bundu. Poté začala debata, při níž došlo na různá témata.

Se strážníky se snažil konverzovat na různá témata, a tak se od něj dozvěděli například to, že nesouzní s kapitalismem. Začal jim také vyjmenovávat své koníčky a nabízel jim, že jim ukáže fotky zvířat v mobilním telefonu,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Celý případ pomohla vyřešit svědkyně, která situaci pozorovala zpovzdálí. Potvrdila, že muž si skutečně sundal kalhoty a začal dovádět se svým přirozením. Potížista měl ale pro své jednání vysvětlení. Svedl to na konzumaci drog. Požil alkohol, marihuanu a pervitin. 

Během rozhovoru bezdůvodně odhazoval doklady, hotovost, mobilní telefon a na chodníku skončila i injekční stříkačka s bílou látkou. Strážníci ho tedy předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu,“ sdělil Ghanem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay

Štítky Krimi, Brno, Strážníci, Masturbace, Velký pátek, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nestydatý Brňan onanoval před maminkou s dítětem, byl zfetovaný a opilý  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.