Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Po Brně bloudil úplně nahý muž, strážníci mu zavolali sanitku

Po zábrdovických ulicích bloudil úplně nahý mladý muž. Přivolaným strážníkům se svěřil, že si zabouchl klíče od bytu, trpí duševnímu problémy a má sebevražedné sklony. Hlídka proto raději zavolala zdravotníky, kteří ho převezli do nemocnice.

Zajímavou podívnou měli ve čtvrtek vpodvečer obyvatelé Zábrdovic. Po ulicích chodil mladý muž, který byl zcela nahý. Na městskou policii se s tímto úkazem obrátilo hned několik lidí, kteří popisovali, že naháč chodí bezcílně ulicemi okolo základní školy. 

Strážníci se proto vyjeli na místo podívat. Přijeli k bytovému domu, před kterým stálo v hloučku několik nájemníků a diskutovali o tom, co se děje uvnitř. Tam seděl svečený muž na chodbě a na strážníky působil velmi zmateně. Tvrdil jim, že klíče si zabouchl doma.Strážníci s ním zapředli hovor a nahý muž se jim svěřil, že se léčil s duševními problémy a mívá sebevražedné sklony. Strážníci proto zavolali raději sanitku.  

„Přivolaní zdravotníci zkontrolovali jeho stav a převezli ho do nemocnice. Strážníci vzali v potaz, že se osmadvacetiletý muž údajně pohyboval venku svlečený opakovaně, a případ předali také státním policistům.“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci. muž, mpb, Zábrdovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Asi se chce přednostně naočkovat proti covidu.

Sobota, 23. ledna 2021, 14:27Odpovědět

Po Brně bloudil úplně nahý muž, strážníci mu zavolali sanitku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.