Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž si ve sklepě zařídil pěstírnu, našli u něj kilo. Policisté chytili i ženu, která v Brně prodávala heroin za stovku

Kriminalisté z brněnského toxitýmu si v uplynulých týdnech připsali dva úspěchy. Jejich zásluhou skončil v poutech muž, který si udělal ve sklepní kóji brněnského domu pěstírnu konopí. Až pět let za mřížemi pak hrozí také ženě, která v Brně prodávala psaníčka heroinu.

V prvním případě policisté zadrželi osmadvacetiletého muže, který si ve sklepní kóji vybudoval pěstírnu marihuany. Nakoupil si vše potřebné včetně zavlažovacího systému, květináčů i umělého osvětlení. „Kriminalisté muže měli v hledáčku, a že jsou na správné stopě, je utvrdilo i měření spotřeby elektrické energie," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Při domovní prohlídce nalezli policisté 27 rostlin konopí, kilo sušiny, další drogy a přes sedmdesát tisíc korun v hotovosti. „Nyní může skončit až na 10 let za mřížemi," dodala mluvčí.

V druhém případě chytili kriminalisté jednačtyřicetiletou ženu, která po Brně prodávala heroin. Jedno psaníčko prodávala za 100 korun. „I tato si přišla na nemalé peníze a odnětí svobody ji hrozí až na 5 let," uzavřela Hrůzová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky marihauna, pěstírna, sklep, Brno, heroin, psaníčko, žena, policisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si ve sklepě zařídil pěstírnu, našli u něj kilo. Policisté chytili i ženu, která v Brně prodávala heroin za stovku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.