Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Padesát korun strádajícímu muži nestačilo. Ruka šmátralka nenasytného obdarovaného si přivlastnila celou peněženku

Nenadarmo se říká Pro dobrotu na žebrotu. O pravdivosti tohoto rčení se přesvědčil dvaatřicetiletý Brňák, který se rozhodl pomoci muži v nouzi. Lstivý darebák se s darovanou padesátikorunou nesmířil a svému dobrodinci lstí ukradl celou peněženku.

O nočních víkendových hodinách se očividně dvaatřicetiletému Brňákovi zželeno nad jedním sedícím ubožákem, jenž jej požádal o pár přebytečných korun. Díky kouzlu vánoc se dotázaný rozhodl nebohému člověku pomoci a z peněženky vytáhl padesát korun, kterými muže obdaroval. Jenže lstivý neřád měl dozajisté jiné plány a nakonec to byl samotný dárce, jenž sám skončil na žebrotě.

Z předstíraného vděku obdarovaný k dobrodinci přistoupil, vroucně obejmul, a tak se mu nenápadně podařilo uzmout k padesátikoruně i celou peněženku. Při kuriozní krádeži tak okradený přišel i  své osobní doklady, platební kartu a veškerou finanční hotovost.

„Způsobená škoda je vyšší než dva tisíce korun. V současné době je případ policisty prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.“ dodává mluvčí policie Petr Vala. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádež, peněženka, Brno, samaritán, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padesát korun strádajícímu muži nestačilo. Ruka šmátralka nenasytného obdarovaného si přivlastnila celou peněženku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.