Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V centru Brna se otevřela nová ordinace praktického lékaře

PR článek

Všeobecný nedostatek lékařů v České republice je dlouhodobý problém. Brněnští pacienti se nyní mohou radovat a registrovat se v nově otevřené ordinaci praktického lékaře pro dospělé jen pár kroků od Zelného trhu.

Společnost Všeobecný lékař zprovoznila v pondělí 27.listopadu svoji další ordinaci praktického lékaře. Tentokrát v samotném centru Brna na Masarykově ulici v těsné blízkosti bývalého františkánského kláštera, s dobrou dostupností MHD i pro pacienty z jiných částí Brna. Tým lékařů a sester v ordinaci je připraven na registraci nových pacientů, kteří teprve hledají svého praktického lékaře nebo chtějí změnit toho stávajícího.

Jak je zvykem u této společnosti, pacienty čeká nejen moderně vybavená ordinace, interiér vyvedený v netradičním líbivém designu, ale také milý a přívětivý personál. Nově zrekonstruovaná ordinace je již druhou v Brně a celkově 45. v celorepublikové síti ordinací pod hlavičkou společnosti Všeobecný lékař. 

„Nadstandardně a moderně vybavená ordinace je jednou ze základních podmínek kvalitní lékařské péče,“ přiznává prim. MUDr. Olga Janovská, majitelka společnosti Všeobecný lékař. „Příjemné a útulné prostředí je pak příjemným bonusem pro nás zdravotníky i pro pacienty,“ dodává.

Kromě standardních úkonů a vyšetření plánuje v příštím roce společnost Všeobecný lékař v této ordinaci zavést na jeden den v týdnu i metodu vyšetření 21.století, telemedicínu. Jedná se o plnohodnotné vyšetření bez fyzické přítomnosti lékaře v ordinaci, které provádí ve spolupráci se sestrou v ordinaci a za pomoci nejmodernějších diagnostických přístrojů specialista právě na telemedicínu.

Ordinační hodiny, kontaktní údaje a veškeré potřebné informace o nové ordinaci najdete na webových stránkách společnosti. 

Všeobecný lékař s.r.o. je moderní, dynamická, ryze česká rodinná zdravotnická společnost. Poskytuje služby ambulantní péče praktického lékaře na území celé České republiky. Posláním společnosti je poskytovat kvalitní, šetrnou a dlouhodobou zdravotní péči zaměřenou na individuální potřeby pacienta. Aktuálně sdružuje na 45 ordinací praktických lékařů pro dospělé a praktických lékařů pro děti a dorost. Ve více než 95 domovech seniorů a Alzheimer centrech poskytuje pravidelnou návštěvní zdravotní péči, zajišťuje návštěvní služby sestry v terénu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Lékaři, Ordinace, Všeobecný lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Pročtětě si CENÍK a budete hnedle zdaví!!!

Neděle, 3. prosince 2023, 13:24Odpovědět

Diskutér T.

Nejsem z Brna, ale rád to slyším........

Úterý, 28. listopadu 2023, 09:39Odpovědět

V centru Brna se otevřela nová ordinace praktického lékaře  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.