Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nemocnice u svaté Anny otevřela třetí odběrové místo

Nemocnice u sv. Anny otevřela třetí odběrové místo pro testování na covid-19. Stejně jako dvě předchozí místa se nachází v budově C. Zájemci, kteří se musí objednat, mají vyhrazen vchod z Leitnerovy ulice.

Ve Fakultní nemocnici u svaté Anny začalo včera v sedm hodin fungovat třetí odběrové místo pro testování na koronavirus. Další odběrové místo je třetí ambulancí v jednom odběrovém centru. Otevřením vyšla nemocnice vstříc většímu zájmu obyvatel o testování. 

„Ze strany veřejnosti přišel velký zájem o další odběrové místo. Jsem rád, že se nám opět podařilo sehnat zdravotníky. Snažíme se denně otestovat co nejvíce lidí,” sdělil Vlastimil Vajdák, ředitel Fakultní nemocnice u sv. Anny.

Opět je nutné se předem objednat

„Každý zájemce o testování musí být objednán. Na webových stránkách nemocnice jsou podrobné informace včetně objednávacího formuláře, který by měl tuto práci ulehčit a zpřehlednit,” uvedla mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

„Hned včera jsem se byla testovat, protože jinde bylo plno. Testování proběhlo bez problému, takže už jen čekám na výsledek, který bych měla vědět do 48 hodin od provedení výtěru," sdělila pacientka Hana Prokopová.

Všechny tři odběrové ambulance fungují každý den včetně víkendu, a to v časech 7:00 – 18:30 hodin. Na webových stránkách nemocnice jsou podrobné informace včetně objednávacího formuláře. Test samoplátce vyjde na 1756 Kč a to pouze bezhotovostně přes karetní platební terminál.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FNUSA

Štítky koronavirus, FNUSA, testování, odběry, nemocnice, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice u svaté Anny otevřela třetí odběrové místo  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.