Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po nehodě cisterny ve Znojmě zůstávají v nemocnici tři hasiči

Tři ze čtyř hasičů, kteří se v pátek odpoledne zranili při nehodě hasičské cisterny ve Znojmě, zůstávají v nemocnici. Dva z nich jsou už po operaci, nikdo není v ohrožení života. Řekl to dnes mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Ve Znojmě se v pátek odpoledne staly v krátkém sledu tři nehody. Při jedné z nich zemřel cyklista. Srazil ho údajně vůz, který se vyhýbal střetu s jiným autem. Hasiči k této nehodě vyjížděli. "Cestou k zásahu však cisterna v levotočivé zatáčce na náměstí Svobody havarovala. Převrátila se zřejmě přes střechu a zůstala ležet na levém boku," uvedl Mikoška. Podle něj je podobná nehoda ojedinělá.

Výsledkem byli čtyři zranění, z toho dva lehce, jeden hasič byl zraněný středně těžce a zbývající byl s těžkým zranění přepraven vrtulníkem do brněnské fakultní nemocnice. "Dva hasiči jsou po operaci, nikdo není v ohrožení života," řekl Mikoška.

Zdroj: ČTK

Štítky Znojmo, havárie, nemocnice, Jaroslav Mikoška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nehodě cisterny ve Znojmě zůstávají v nemocnici tři hasiči  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.