Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Činnost DobroCentra u sv. Anny odstartuje 27. a 28. srpna sbírka pomůcek

Dobrovolnické centrum startuje svou činnost v brněnské Fakultní nemocnici u sv. Anny (FNUSA). Bude pomáhat například naplnit a zpříjemnit volný čas pacientů Doléčovacího a rehabilitačního centra v Novém Lískovci, které je detašovaným pracovištěm FNUSA.

Opomenuti ale nezůstanou ani dlouhodobější pacienti centrálního areálu FNUSA v Pekařské ulici. Na tento čtvrtek a pátek 27. a 28. srpna je připravena sbírka pomůcek ve vestibulu hlavní budovy A (Pekařská).

Pokud by chtěl někdo DobroCentru pomoci, může mezi osmou a sedmnáctou hodinou přinést například deskové a společenské hry, knihy, časopisy, křížovky, sudoku, karty, výtvarné potřeby či rehabilitační pomůcky.

S pacienty budou dobrovolníci hrát společenské hry, chodit na procházky, předčítat jim, nebo si jen tak povídat. Mimo to budeme pro zpestření organizovat i nejrůznější kulturní akce. To vše se snahou o zlepšení psychické kondice našich pacientů.

Více informací o činnosti centra či jak se stát dobrovolníkem lze najít na webu dobrocentrum.fnusa.cz a www.facebook.com/DCusv.Anny.

Tisková zpráva

Štítky Fakultní nemocnice u sv. Anny, pacient, Nový Lískovec, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Činnost DobroCentra u sv. Anny odstartuje 27. a 28. srpna sbírka pomůcek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.