Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SAKO Brno: Den otevřených dveří nabídne zábavu pro všechny

Víte, kde končí váš odpad, čím se vozí a jak se zpracovává? SAKO Brno v neděli 7. června otevře své dveře veřejnosti a nabídne odpovědi na vaše otázky i bohatý program pro děti i dospělé.

V areálu bude kromě jiného připravena přehlídka popelářských vozidel. Každou hodinu proběhnou komentované prohlídky spalovny a třídící linky, o které bývá velký zájem (rezervace prohlídky nutná) V SAKOobchodu bude možné pořídit nezbytnou výbavu malých popelářů – malé popelnice, montérky či trička a na modelu města si budou moci děti vyzkoušet popelářské řemeslo – sbírat a vozit odpad popelářskými auty.

Tradičně zavítají do areálu také brněnští konzervatoristé, kteří zahrají jak jinak než na popelnice a na odpad. Pastvu pro oči nabídnou výrobci recyvěcí, kteří dokáží vyrobit krásu z čehokoliv a zrecyklují opravdu všechno, na co přijdou. Celodenní program začíná již v 9 hodin. Více informací na www.sako.cz .

Zdroj: Brno.cz

Štítky SAKO Brno, odpad, zábava, den otevřených dveří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SAKO Brno: Den otevřených dveří nabídne zábavu pro všechny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.