Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Brňané se v zimních měsících nemusí vzdát plážových sportů. Využijí nafukovací halu na Riviéře

Obyvatelé i návštěvníci jihomoravské metropole i v zimních měsících užijí oblíbené letní sporty. V areálu sportoviště Riviéra pracovníci zprovoznili nafukovací halu, ve které si lidé zahrají plážový volejbal, tenis nebo badminton za jakéhokoliv počasí. Bezpečné zakrytí provozovatel nainstaloval nad všemi šesti kurty.

S příchodem zimních měsíců se Brňané nemusí vzdávat oblíbených sportovních aktivit. Jednou z možností, jak si užít plážové sporty i v zimě, je velká nafukovací hala v areálu Koupaliště Riviéra. Zakrývá šest kurtů vhodných pro plážový volejbal nebo také plážový badminton nebo či dokonce plážový tenis. Oproti otevřeným venkovním sportovištím umožňuje hráčům trénovat bez ohledu na počasí díky výkonnému osvětlení i v pozdních večerních hodinách.

Přetlakovou halu pracovníci poprvé nainstalovali lednu 2022, od té doby slouží v zimních měsících nejen sportovním klubům, ale i široké veřejnosti. „Dvouplášťová technologie haly zajišťuje účinnou tepelnou izolaci, která je doplněna o vytápění, což umožňuje příjemné sportování i v největších mrazech. Výška haly v nejvyšším bodě dosahuje 13,5 metru a vytváří tak optimální podmínky právě pro plážový volejbal,“ informovala novináře mluvčí společnosti Starez, která halu provozuje, Michaela Dittrichová.

Pěší cesta na Riviéru v Brně se od příštího roku protáhne. Zastávka je dál a přechod zrušený

Do brněnského rekreačního areálu Riviéra se příští léto bude možné po třech letech znovu dostat autobusem MHD oběma okružními linkami 44 a 84, ovšem lidé to budou mít dál. Místo několika desítek metrů budou muset od zastávek po lávce k pokladnám...

Sportovci mají k dispozici šatny a sociální zařízení v prostorách informačního centra, které se nachází hned za vstupem do areálu. Kromě uzamykatelných skříněk a sprch si zde mohou zakoupit balené nápoje. Hala je v provozu od podzimu do jara, vždy od pondělí do čtvrtka od 16 do 20 hodin. Hodina hry vyjde návštěvníky na 850 korun.

Ohodnoť článek

Foto se svolením STAREZ-SPORT

Štítky sport, pláž, hala, volejbal, tenis, badminton, Riviéra, STAREZ-SPORT, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané se v zimních měsících nemusí vzdát plážových sportů. Využijí nafukovací halu na Riviéře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.