Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Brňané si opět zaplavou v kohoutovickém aquaparku. Na tobogánu se svezou až v listopadu

Aquapark Kohoutovice se v neděli po tříměsíční rekonstrukci otevře veřejnosti. Během přerušení provozu dělníci kompletně opravili zázemí šaten a sprch a také došlo k demontáži toboganu. Instalaci nového dokončí v listopadu. Provozovatel areálu do té doby sníží vstupné na bazén a posilovnu o deset procent.

Celé léto v areálu kohoutovického aquaparku pracovali dělníci na rozsáhlých opravách. Důležitou součástí byla rekonstrukce šaten a sprch. „Práce se neobešly bez komplikací. Při probíhající opravách byla zjištěna zvýšená vlhkost v rozsahu, jaký se původně nepředpokládal a bez řádného vysušení nebylo možné pokračovat v navazujících pracích,“ informovala novináře mluvčí společnosti Starez Michaela Dittrichová.

Došlo například také k výmalbě, k výměně koberce v posilovně, k úpravám baru, sauny i dětského koutku. Dále byl vypuštěn relaxační bazén, ve kterém byla opravena místa, kudy prosakovala voda do strojovny. Pracovníci také vyměnili prasklé kachličky a instalovali nová podvodní světla.

Opravy kohoutovického aquaparku jsou v plném proudu. Návštěvníci využijí vylepšený tobogán

Aquapark Kohoutovice přerušil provoz na konci června z důvodu kompletní opravy šaten a sprch. K pracím v interiéru se přidala i výměna toboganu, nový bude pro návštěvníky připraven přibližně v listopadu. Samotný aquapark zahájí provoz o dva měsíce...

V rámci odstávky byla zahájena i demontáž tobogánu, včetně výměny kotvících ramen. Nový tobogan bude zateplený, vybavený časomírou, optickými čidly pro vyšší bezpečnost a vizuálními efekty s motivy zvířat. Na první jezdce bude připraven v listopadu. Do doby, než bude nový tobogan v listopadu hotov, bude vstupné na bazén a do posilovny pro dospělé, děti i seniory zlevněno o deset procent.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením společnosti STAREZ-SPORT

Štítky voda, aquapark, bazén, tobogán, oprava, rekonstrukce, modernizace, Aquapark Kohoutovice, Starez, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané si opět zaplavou v kohoutovickém aquaparku. Na tobogánu se svezou až v listopadu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.