Počasí dnes23 °C, zítra26 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový Albert ve Velkém Špalíčku přivítal první zákazníky

PR článek

Albert rozšiřuje svou síť prodejen a nově tak mohou Brňané navštívit prodejnu v obchodním centru Velký Špalíček. Supermarket, o který se stará tým třinácti zaměstnanců a několika brigádníků, přináší širší sortiment, moderní vybavení a pohodlný nákupní zážitek. 

S prodejní plochou kolem 290 m² nabízí nová prodejna Albert širokou škálu čerstvých produktů i nepotravinového zboží, a to i přes svou menší velikost. Pod vedením zkušeného manažera Richarda Kopeckého obchod nabízí výborný nákupní zážitek. „Prodejna je unikátní v tom, že navzdory své malé velikosti nabízí široký sortiment zboží, zejména čerstvých produktů. V nabídce máme i pestrou nabídkou jídel k okamžité konzumaci. Kromě potravinářského zboží v prodejně zákazníci naleznou také drogerii a kosmetiku,“ vysvětluje Kopecký.

Bohatá nabídka a moderní prostředí

Zákazníci mohou v novém supermarketu vybírat ze sortimentu s důrazem na čerstvost i na produkty podporující zdravý životní styl, včetně výrobků Fresh Bistro, které jsou ideální pro rychlý oběd nebo svačinu. Sekce Zdravě s Albertem nabízí sortiment pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy.

Prodejna byla navržena tak, aby zákazníkům nabízela pohodlný a efektivní nákup. K rychlému odbavení zákazníků tak přispěje několik samoobslužných pokladen. V prodejně nechybí ani moderní uzavřený chladící či mrazící nábytek, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat a správně nastavit teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Samozřejmostí je také LED osvětlení. Elektronické cenovky u vybraných kategorií zase šetří práci zaměstnancům a také papír.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový Albert ve Velkém Špalíčku přivítal první zákazníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.