Brněnský hrad Špilberk hostil v sobotu 13. dubna festival jídla Food Day. V rámci programu festivalu proběhl také úspěšný pokus o překonání rekordu v pojídání kuřecích srdcí. Na svědomí ho má jedlík Jaroslav Němec, který za pět minut spořádal 391 kusů kuřecích srdcí o celkové hmotnosti 2,346 kilogramu.
„V sobotu 13. dubna se mi podařil další rekord, a to v pojídání kuřecích srdcí. Během pěti minut jsem spořádal 391 kusů kuřecích srdcí o hmotnosti 2,346,“ kilo informoval šťastný jedlík Jaroslav Němec v tiskovém prohlášení.
Rekord padl na Food Day festivalu na hradě Špilberk v Brně. „Představa 391 kusů kuřat! Bylo šílené vedro a hnala mě velká podpora diváků,“ doplnil Němec, který se označuje za maxijedlíka.
Němec je jedlíkem vyhlášeným, o jeho výkonech jsme už informovali, a to například tehdy, když za pět minut snědl čtyřicet prasečích mozků, nebo když za půl hodiny snědl skoro deset tisíc červů.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
Když je hlad i dvě kila řízků zmizí jako pára nad hrncem .Tohle je jen variace s nejkvalitnějším kuřecím svalem . Nic nad čím by se měl kdokoli pohoršovat .