Maxijedlík v Brně pokořil rekord. Za pět minut do sebe naházel skoro čtyři sta kuřecích srdcí

Autoři | Foto Ivo Svoboda

Brněnský hrad Špilberk hostil v sobotu 13. dubna festival jídla Food Day. V rámci programu festivalu proběhl také úspěšný pokus o překonání rekordu v pojídání kuřecích srdcí. Na svědomí ho má jedlík Jaroslav Němec, který za pět minut spořádal 391 kusů kuřecích srdcí o celkové hmotnosti 2,346 kilogramu.

V sobotu 13. dubna se mi podařil další rekord, a to v pojídání kuřecích srdcí. Během pěti minut jsem spořádal 391 kusů kuřecích srdcí o hmotnosti 2,346, kilo informoval šťastný jedlík Jaroslav Němec v tiskovém prohlášení.

Rekord padl na Food Day festivalu na hradě Špilberk v Brně. „Představa 391 kusů kuřat! Bylo šílené vedro a hnala mě velká podpora diváků,“ doplnil Němec, který se označuje za maxijedlíka.

Němec je jedlíkem vyhlášeným, o jeho výkonech jsme už informovali, a to například tehdy, když za pět minut snědl čtyřicet prasečích mozků, nebo když za půl hodiny snědl skoro deset tisíc červů.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.

Štítky jedlík, jídlo, rekord, kuřecí srdce, Brno

Komentáře

Joseph Xspy

Když je hlad i dvě kila řízků zmizí jako pára nad hrncem .Tohle je jen variace s nejkvalitnějším kuřecím svalem . Nic nad čím by se měl kdokoli pohoršovat .

Pondělí, 15. dubna 2024, 18:45Odpovědět

Blanka Košeljová

Jedlík nebo prasátko bez pudu sebezáchovy?

Pondělí, 15. dubna 2024, 14:09Odpovědět

Přihlášení uživatele

 Přihlásit se přes Apple
Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.