Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nadšenci do plážového volejbalu o svůj koníček přes zimu nepřijdou. V Brně pro ně vyrostla nafukovací hala

Milovníci plážových sportů nemusí smutnit, užijí si je i přes zimu. Na brněnské Riviéře opět vyrostla nafukovací hala, která zakrývá šest hřišť na plážový volejbal. Volejbalisté tedy o svůj koníček nepřijdou ani ve špatném počasí. Hala bude fungovat celou zimní sezonu, od října až do dubna.

Tvar nafukovací haly je uzpůsobený plážovému volejbalu, hráči se tedy nemusí bát žádných omezení. „V nejvyšším bodě hala měří více než třináct metrů. Je pokryta dvouplášťovou technologií, která zajišťuje ochranu proti povětrnostním vlivům a poskytuje kvalitní tepelnou izolaci,“ sdělila mluvči firmy, která provoz haly zajišťuje, Michaela Dittrichová.

Dodala, že halu lze ovládat také přes mobilní aplikaci, která umožňuje na dálku regulovat teplotu objektu a osvětlení nad jednotlivými kurty. Pro zajímavost sleduje aplikace i rychlost větru v bezprostředním okolí sportoviště.

Sportovci v hale najdou veškeré potřebné vybavení ke hře. Využít můžou také šatny se sprchami, které se nachází v informačním centru za vstupem do areálu. Vzhledem k vytíženosti sportoviště se hráčům doporučuje ověřit si dostupnost kurtů na webových stránkách.

Hala funguje vždy od pondělí do čtvrtka v čase od 16:00 do 20:00. Hodina hry vyjde návštěvníky na 850 korun. Jednotlivé kurty i celou halu si lze dopředu zarezervovat na webových stránkách sportoviště.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto STAREZ - SPORT

Štítky Plážový volejbal, Nafukovací hala, Riviéra, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadšenci do plážového volejbalu o svůj koníček přes zimu nepřijdou. V Brně pro ně vyrostla nafukovací hala  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.