Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SAKO Brno otevírá v Židenicích největší sběrný dvůr na Moravě. Má sloužit veřejnosti i podnikatelům

PR článek

V areálu společnosti SAKO Brno spustil od 1. srpna provoz velkokapacitní sběrný dvůr. Je umístěn na ulici Jedovnická v těsné blízkosti dotřiďovací linky. Je určen pro firmy, živnostníky, podnikatele i pro občany. K dispozici bude sedm dní v týdnu.

Moderní sběrný dvůr otevřený pro všechny

„Provozujeme největší sběrný dvůr na Moravě a možná i v České republice. Firmám a živnostníkům prakticky odkudkoliv v něm nabízíme nadstandardní služby v odpadovém hospodářství,“ říká Pavel Urubek, předseda představenstva SAKO Brno. Sběrný dvůr Brno byl vybudován na ploše přes 6 tisíc m2, což mimo jiné umožňuje pohodlný příjezd i velkých nákladních vozidel. 

Sběrný dvůr na Jedovnické nebude sloužit pouze podnikatelům. Nahrazuje nedávno uzavřené sběrné středisko na Líšeňské, takže s pohodlnou dojezdovou vzdáleností poslouží například Vinohradům, Líšni, Židenicím, Maloměřicím nebo Slatině, ovšem vkládat odpad do něho mohou všichni ostatní občané z celého Brna. Firemním zákazníkům bude v areálu na Jedovnické k dispozici jak moderní manipulační technika, tak i proškolená obsluha připravená pomoci s vyřízením zákonných dokumentů či potvrzením o převzetí odpadů. Nezbytnou administrativu usnadní speciální webové stránky, které mimo jiné dovolí uzavřít objednávku na svoz odpadu elektronicky.

Sběrný dvůr Brno pojme až 15 tisíc tun odpadu ročně

Sběrný dvůr na Jedovnické  4 je naprojektován tak, aby bez problému zvládl pojmout až patnáct tisíc tun sebraného odpadu. Zákazníci budou moci předat k zneškodnění nebo využití jakýkoliv druh odpadu, a to včetně stavební sutě, či nebezpečných odpadů. Mezi služby pro veřejnost bude patřit také zpětný odběr nejrůznějších elektrozařízení a pneumatik.

Pro občany jsou služby sběrného střediska odpadů zdarma (zpoplatněn je pouze stavební odpad). Příznivou cenovou politiku pro firmy, podnikatele a živnostníky zabezpečí velikost otevíraného sběrného střediska v kombinaci s logisticky výhodně umístěnou polohou. „Sběrný dvůr Brno na Jedovnické 4 navíc garantuje ekologické nakládání s odpady, šetrnou recyklaci a efektivní energetické využití zpracovaného odpadu,“ doplňuje další výhody nového sběrného dvora předseda představenstva SAKO Brno Pavel Urubek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Sako, Brno, Odpady, Dvůr, Investice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SAKO Brno otevírá v Židenicích největší sběrný dvůr na Moravě. Má sloužit veřejnosti i podnikatelům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.