Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte Mexiko všemi smysly přímo v srdci Brna

PR článek

V kouzelném prostředí malého dvora Platz v horní části Zelného trhu se skrývají skvosty brněnské gastronomické scény. Všemi barvami mezi nimi září bistro La Piñata, autentická mexická kuchyně. 

Mexiko a jeho kultura i kuchyně se u nás těší čím dál tím větší oblibě – určitě si vybavíte mexický svátek Día de los Muertos, Fridu Kahlo nebo prostě jen hromady dobrého (a pálivého) jídla. Mexiko je prostě zážitek, který stojí za to. Na adrese Zelný Trh 10 v centru Brna najdete vnitroblok přímo nabitý skvělým gastrem a mezi nimi jednoznačně stojí za návštěvu bistro La Piñata, které vám naservíruje opravdové mexické chutě i vůně z čerstvých surovin.

Ať už si zvolíte tacos, burrito nebo pořádně sýrovou quesadillu, na své si přijdou jak milovníci masa, tak vegetariáni. Vybrat si můžete mezi trhaným kuřecím a hovězím a pálivost nastavit přesně tak, jak to máte rádi – bude to varianta niňo, která vás jen lehce zahřeje, pálivý seňor, nebo snad dokonce pekelně ostré muerte? Pro ty, kdo zrovna na variantu s masem nebudou mít chuť, je připravená klasická quesadilla plná sýra, nebo neotřelá mexická specialita – grilované nopales, listy kaktusu opuncie, a ať to zní jakkoliv zvláštně, skvělý chuťový zážitek je zaručený! Nechybí ani nachos jako předkrm, nebo typická sladká tečka, churros s karamelem.

Prostor bistra je sice malý rozměry, ale velký srdcem. Pokud se usadíte uvnitř, budete obklopeni mexickou atmosférou ze všech stran. Spousta barev, mexické lebky los muertos, i nad hlavou se houpající piñata vás přenesou do Mexika během pár okamžiků, aniž byste museli sedat do letadla. A když s sebou vezmete celou partu rodiny nebo kamarádů, bude na vás čekat velký stůl na společné zahrádce všech podniků Platzu, přímo pod unikátní vertikální zahradou.

Na oběd i večeři můžete přijít každý všední den od 11:00 do 20:00, v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli pouze v obědový čas od 11:30 do 14:00. A pokud nemáte zrovna čas zastavit se? Žádný problém, mexické speciality si můžete objednat až pod nos přes Wolt i Bolt. Sledujte bistro taky na facebooku nebo instagramu, ať vám neuniknou žádné novinky nebo speciální akce!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mexická kuchyně, Brno, bistro, Gastronomie, Mexiko, maso, Zelný trh (Brno), taco, Burrito, Frida Kahlo, sýr, karamel, předkrm, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Esto Esto

Top restaurace! Miluji to tam :-)

Pátek, 11. listopadu 2022, 09:28Odpovědět

Zažijte Mexiko všemi smysly přímo v srdci Brna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.