Vyhledávání

Nalezené články: "předkrm"

Podzimní RestaurantWeek® nabídne Brnu nové chutě i zážitky

Festival RestaurantWeek® se do Brna vrací už potřetí – tentokrát v podzimní edici, která proběhne od 14. října do 16. listopadu 2025. Po Praze se Brno řadí k dalším českým městům – Plzni a Ostravě, kde se festival stal gastronomickou událostí roku....

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Zažijte Mexiko všemi smysly přímo v srdci Brna

V kouzelném prostředí malého dvora Platz v horní části Zelného trhu se skrývají skvosty brněnské gastronomické scény. Všemi barvami mezi nimi září bistro La Piñata, autentická mexická kuchyně. 

Chorvati jsou rádi, že tu mají turisty zpátky, říká cestovatel

Nebudeme přehánět, když řekneme, že lidé vzali vlak do Chorvatska útokem. Jedním z těch, kteří se do Chorvatska takto vypravili je i Jan. Moc se sice cestou nevyspal, pohled na azurové moře mu prý vše vynahradil.

Brno bude v listopadu hostit nohejbalové mistrovství světa

V letošním roce se nohejbaloví fanoušci mohou kromě napínavých extraligových duelů těšit také na výkony reprezentačního týmu mužů. Moravská metropole se totiž od 18. do 20. listopadu stane hlavním městem světového nohejbalu.

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "předkrm"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "předkrm"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.