Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejmodernější brněnský cowork Clubco otevřel dvě nová patra sdílených kanceláří

PR článek

Nejmodernější brněnský cowork Clubco se od září rozrostl o dalších 2 000 m2 flexibilních kanceláří. Dvě nová patra v areálu Vlněna otevřela své dveře jen krátce po oslavách prvního roku existence coworku. Developer CTP tak reaguje na rostoucí poptávku po flexibilních kancelářských plochách, které vyrostly v mimopražských regionech za poslední 3 roky téměř o 40 %.

Clubco je nejmodernější coworkingové centrum v srdci Brna, které po pouhém roce své existence ovládlo soutěž Kanceláře roku 2022 v kategorii Hub & Coworking. Nyní se atraktivní prostory v byznys parku Vlněna rozrostly na 4 000 m2 unikátních kancelářských ploch. Kromě neotřelé architektury disponuje Clubco špičkovými technologickými vychytávkami a širokou nabídkou různých typů prostor pro freelancery, startupy i malé a střední firmy.

„Jde o velmi atraktivní zázemí, které se vyznačuje svým atypickým designem a klubovou atmosférou. Koncept sdílených kanceláří se zde silně etabloval a já jsem velmi ráda, že můžeme poskytovat kvalitní servis a podpořit byznysový růst našich klientů. Do budoucna plánujeme sdílené prostory v Brně ještě více podpořit a přispět tak k budování prostředí, kde lze sdílet své nápady, úspěchy i firemní kulturu,” uvedla Adriana Sniegonová, manažerka Clubca CTP.

Nově je zde možné využít 50 plně vybavených kanceláří, 6 zasedacích místností či phoneboxy, a to od řádu několika hodin až po dlouhodobé pronájmy. Rezervaci prostor mohou klienti provádět jednoduše pomocí online aplikace, v níž lze spravovat své členství a propojit se s dalšími uživateli.

Poptávka po flexibilních kancelářích neustále roste

CTP reaguje rozšířením Clubca na rostoucí poptávku po flexibilních kancelářích. Podle dat společnosti Cushman & Wakefield zahrnujících flexibilní pracovní prostory nad 250 m2 zaznamenal největší nárůst zájmu v prvním pololetí letošního roku Jihomoravský kraj, kde se developer aktivně angažuje na kancelářském trhu. Clubco je druhým největším poskytovatelem tohoto typu kanceláří mimo Prahu. Bez hlavního města tvoří přes 14 % celkově nabízených flexibilních prostor v České republice.

Trh flexibilních kanceláří v první polovině roku 2022 výrazně ožil. Poptávku generují jak startupy, tak velké korporace, u nichž vnímáme nejistotu a složité rozhodování ohledně budoucí velikosti kanceláří. Mnoho z nich začalo totiž až v letošním roce monitorovat utilizaci svých stávajících kancelářských prostor, kterou zásadním způsobem ovlivňuje masivní nárůst práce z domova. Často tedy vyhledají raději možnost flexibilního pronájmu,“ řekla Radka Novak, vedoucí týmu pronájmu kancelářských prostor pro region střední a východní Evropy, Cushman & Wakefield.

Ohodnoť článek

Štítky CTP, Clubco, Vlněna, cowork, kanceláře, Brno, Cushman & Wakefield, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejmodernější brněnský cowork Clubco otevřel dvě nová patra sdílených kanceláří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.