Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ušetřete čas i peníze. Nechte si nákup z Alberta dovézt zdarma až ke dveřím

PR článek

Pro nákup oblíbených produktů z obchodů Albert už nemusíte udělat ani krok navíc. V Brně, ale i v Ostravě či Olomouci funguje služba Albert Domů Zdarma, která vám doručí nákup až domů. Stačí požadovaný nákup naklikat na webových stránkách, nebo si jednoduše stáhnout aplikaci do mobilního telefonu. Doručení zdarma navíc probíhá formou ekologicky naplánovaných tras, takže ve finále ušetříte i přírodu snížením uhlíkové stopy nákupu. 

Ekologické trasy šetří i přírodu

Stačí vám jen pár kliknutí v aplikaci, a to jak pro systém Android, tak iOS, nebo na webu služby Albert domů zdarma a dál už se nemusíte o nic starat. Albert vám celý nákup doručí až ke dveřím. Na první dva nákupy navíc dostanete slevu celkem 200 Kč. Při dalších objednávkách v hodnotě nad 1500 Kč vám bude započtena sleva 10 % z ceny nákupu. 

Vybírat můžete z tisíců položek za výhodné i akční ceny stejné jako v prodejnách. Čerstvé i trvanlivé produkty, kvalitní suroviny od lokálních dodavatelů, zboží vlastních značek jako jsou Nature’s Promise, zdravé hotovky z Fresh Bistra, mražené produkty i nepotravinové zboží. To vše můžete přihodit do virtuálního košíku a objednat bez dalších starostí.

Nehledejte v tom žádný háček. Potraviny jsou za stejnou cenu jako v obchodě. Albert chce jít touto službou vstříc zákazníkům, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou jít do kamenného obchodu. Ať už patříte mezi zaneprázdněné jedince, nebo se vám jednoduše nechce tahat s těžkým nákupem, tato služba vám jednoznačně usnadní život. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Albert, Nakupování, Dovážka, Potraviny, Albert Česká republika, Brno, Ostrava, Olomouc, Android, iOS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ušetřete čas i peníze. Nechte si nákup z Alberta dovézt zdarma až ke dveřím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.