Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ty pravé Velikonoce začínají v Globusu!

PR článek

Velikonoce plné dobrot, rodinných setkání a tradic se nezadržitelně blíží. Co k nim neodmyslitelně patří a pro co určitě vyrazit do Globusu? A víte, že si vedle vašeho nákupu můžete odnést i obřího plyšového zajíce nebo poukaz na pobyt v Legolandu?

Na prodejní ploše Globusu v Brně už je jaro a Velikonoce téměř na každém kroku. Zákazníci zde naleznou jarní dekorace, pomlázky různých velikostí i vajíčka, kterých je v nabídce opravdu spoustu. Kdo by chtěl sváteční dny spojit s péčí o svoji zahrádku, najde vše potřebné k jarním pracím v oddělení zahrady. A s čím přichází na Velikonoce Poctivá výroba Globus?

Restaurace Globus chystá sváteční menu

Jako většinu svátků si i Velikonoce pojíme s dobrým jídlem. Jedním z nejtypičtějších velikonočních jídel je bezpochyby nádivka, známá také jako hlavička nebo sekaná, která se připravuje na Bílou sobotu. Upéct si ji můžete např. podle tohoto receptu. Nádivku s uzeným masem zakoupíte již hotovou od kuchařů v Restauraci Globus nebo balenou v regálu snadného vaření uvnitř hypermarketu. Ochutnat ale můžete i další velikonoční speciality, např. velikonočního králíka se špenátem a bramborovými knedlíky, jehněčí kýtu se špenátem a karlovarskými knedlíky, kuřecí stehno s máslovou nádivkou nebo vajíčkovou pomazánku s rukolou, kterou zakoupíte v oddělení lahůdek.

Ještě více masa v Řeznictví Globus

Věděli jste, že Globus je členem Českého svazu zpracovatelů masa? Vlastní řeznictví má Globus přímo v hypermarketu a zkušení řezníci zde maso zpracovávají jen pár metrů od prodejního pultu. Právě díky tomu vám mohou nabídnout maximální čerstvost a kvalitu. Na Velikonoce nebude tradičně chybět rozšířená nabídka masa. Vedle obvyklých druhů, včetně telecího a králičího, se na pultech objeví i maso jehněčí. Do velikonoční nádivky patří uzené, a leckterý koledník ho také ocení víc než vajíčko. Proto se v Řeznictví Globus připravují uzené pečeně a krkovice ve velkém. Stejně jako tradiční velikonoční šunka. 

Mazance, jidáše i dort z Pekařství Globus

Dokážete si představit Velikonoce bez beránka, mazance a jidášů? Nejen, že patří mezi neoblíbenější sváteční pečivo, ale také mají určitou symboliku. Proto v nabídce Pekařství Globus nebude ani letos chybět mazanec. A to jak klasický máslový, tak ten de luxe, který obsahuje mimo másla ještě tvaroh, který zaručuje jeho vláčnost. Cukráři zase svou nabídku rozšířili o velikonoční šlehačkový dort. Ten je ochucený o vaječný likér. Dort tak nejen dobře chutná, ale svou žlutou barvou zaujme na první pohled. Poctivost pekařského řemesla v Globusu potvrzují i získaná ocenění. Vybrané chleby a další výrobky se mohou pochlubit jak oceněním „Vyrobeno podle české cechovní normy“, tak i Českou chuťovkou. 

Něco navíc pro ty nejmenší zákazníky

Ani děti v Globusu nepřijdou zkrátka. Pokud si doma před návštěvou obchodu připraví obrázek, kraslici nebo jiný výrobek s velikonoční tematikou a přinesou ho do Globusu Brno, mají šanci vyhrát velkého plyšového zajíce Lindt nebo tašku plnou cukrovinek této značky. Od 7. 4. do 20. 4. 2022 zde také bude probíhat soutěž o rodinný pobyt v LEGOLAND resortu.  

Ať už se rozhodnete slavit Velikonoce jakkoliv, v Globusu pořídíte vše, co budete během svátků potřebovat – od odměny pro koledníky, přes dekorace až po tradiční velikonoční jídla. Inspirovat se můžete i v aktuálním velikonočním katalogu, jehož nabídka platí do 17. 4. 2022. 

Těšíme se na vás!

Hypermarket Globus Brno, Hradecká 40, 621 00 Brno, www.globus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Brno, Slevy, Velikonoce, Legoland, maso, jídlo, Bílá sobota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ty pravé Velikonoce začínají v Globusu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.