Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Czechitas pokračují v CTP Czechitas House

PR článek

Pěkný dárek k letošním sedmým narozeninám získali Czechitas. Developer a vlastník, společnost CTP jim prodloužila o rok smlouvu na bezplatné užívání kanceláří a vzdělávacích prostor s kapacitou až 350 osob a rozlohou zhruba 1 500 m2 v administrativním centru Ponávka. 

Díky podpoře od společnosti CTP jsme za dva roky v Brně razantně vyrostli. Celkem naše prostory navštívilo přes 12 500 návštěvníků a účastníků kurzů a uspořádali jsme v nich 410 akcí, workshopů a setkání nejen IT komunity. Podpora na další rok v hodnotě přesahující šest a půl milionu korun pro nás znamená, že můžeme posílit naše aktivity v regionu. Na následující rok plánujeme v těchto prostorách zhruba 120 dalších akcí,“ říká Kateřina Kalačová, vedoucí brněnské pobočky Czechitas.

Smlouva o bezplatném užívání CTP Czechitas House je uzavřena do půlky srpna 2022. Původní dohoda mezi developerem a neziskovkou byla uzavřena v roce 2019 na dva roky s tříletou opcí až do roku 2024. Czechitas se i přes vládní omezení v rámci hromadných akcí podařilo místo oživit stovkami setkání a vzdělávacích kurzů.

Pro CTP je stěžejní přispívat v místech, kde působí k rozvoji a tvorbě určité přidané hodnoty, založené například na vzdělání, výzkumu či třeba využití vědeckých poznatků. Spolupráci s Czechitas proto vnímáme jako strategickou – vzdělávání mladých talentů není otázkou jedné sezóny, chceme skrze podporu této inspirativní organizace umožnit stovkám lidí nejen z Jihomoravského kraje růst a do budoucna tak získat zajímavé a perspektivní zaměstnání třeba právě v oboru IT,“ dodává Jakub Ondroušek, manažer marketingu a komunikace CTP.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Czechitas, It, Brno, Kancelář, CTP, Ponávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Czechitas pokračují v CTP Czechitas House  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.