Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oddělení řidičských průkazů nebude od středy do pátku v provozu

Vzhledem ke složité personální situaci způsobené současnou pandemií bude od zítřka do pátku pozastavena činnost oddělení, které má na starosti agendu řidičských průkazů. Objednaní klienti budou informováni o zrušení termínu.

Od zítřka do pátku nebude v provozu oddělení zprostředkující žádosti a vydávání řidičských průkazů. Klienti, kteří byli na tyto dny elektronicky objednáni, budou kontaktováni a informováni o zrušení termínu. Ostatních oddělení Odboru dopravněsprávních činností se toto omezení netýká.

Platnost řidičských průkazů nebo průkazů profesní způsobilosti, která skončila nebo skončí v období od 1. 9. 2020 do 30. 6. 2021, se prodlužuje o 10 měsíců, což platí pro celou Evropskou unii. „Lidé, kteří chtějí zažádat o nový řidičský průkaz, mohou využít úřadů obcí s rozšířenou působností v okolí Brna, protože je u tohoto úkonu zrušena územní příslušnost," uvedl mluvčí města Brna Filip Poňuchálek.

Na konci pracovního týdne zveřejní magistrát aktuální informace a upřesní, zda Oddělení agendy řidičů obnoví od pondělí 8. března svou činnost.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky řidičský průkaz, doprava, Evropská unie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oddělení řidičských průkazů nebude od středy do pátku v provozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.