Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Když nemůže čtenář za Drbnou, Drbna přijde za čtenářem. Registrujte se a odhalte výhody

Brněnská Drbna se rozvíjí a zpravodajství nabízí stále většímu počtu čtenářů, kteří chtějí vědět, co se děje v Brně. Buďte i vy součástí rozvoje našeho mladého nezávislého média. Čtenářům nabízíme možnost registrace, díky které jim neuniknou lákavá témata, důležité zprávy ani aktuální informace z jižní Moravy. Pro registrované čtenáře je však připravena i řada dalších výhod.

Registrace je velmi jednoduchá, hotovo je za pár vteřin a během několika kliknutí.

Čerstvé zprávy každé ráno v mailu

Registrací získává čtenář možnost odebírat denní přehled zpráv a newslettery. To znamená, že vám Brněnská Drbna každé ráno do mailu naservíruje čerstvý přehled zpráv, abyste měli dokonalý přehled o tom, co se děje ve vašem okolí. To je ideální varianta pro čtenáře, kteří chtějí být v obraze, ale nemají čas sledovat web nebo Facebook Drbny. Když nemůžete vy za Drbnou, Drbna přijde za vámi. Registrujte se.

Komentování a hodnocení článků

Registrace přináší propojení s Drbnou na několika dalších úrovních. Kromě čerstvých zpráv v mailu získá registrovaný čtenář možnost komentovat a hodnotit články přímo na webu Brněnské Drbny. Právě díky podnětům, které mohou vzejít ze slušné diskuze mezi čtenáři, se může redakce zlepšovat. Navíc v redakci uvidíme, co čtenáře skutečně zajímá. Registrujte se.

Možnost psaní blogů

Registrovaný uživatel dostane možnost stát se součástí Drbny do té míry, že se jeho texty mohou objevit i na webu. Pokud se registrujete, můžete psát vlastní blog, což je čtenářsky stále velice oblíbený formát. Takový správně napsaný blog nebo delší komentář dokáže dokonale rozdmýchat emoce a vzbudit dialog. Proč nepoužít Drbnu jako médium k šíření svých zajímavých pohledů na aktuální dění? Registrujte se.

Drbna přináší variantu PRO. Čtenářům nabízí placené členství

Drbna přináší regionální zpravodajství už devět let. Z lokálního média na jihu Čech se vypracovala do pozice silného zpravodajského serveru, který působí v osmi krajích a v hlavním městě Praze. Drbna je v prostředí médií unikátem. Za vydavateli...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky registrace, výhody, členství, čtenáři, Drbna, Drbna.cz, Brno, Jihomoravský kraj, blog, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když nemůže čtenář za Drbnou, Drbna přijde za čtenářem. Registrujte se a odhalte výhody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.