Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wellness v Bazénu za Lužánkami zavádí levnější vstupné a neomezenou dobu pobytu

PR článek

Po znovuotevření wellness v bazénu za Lužánkami si můžete užít zdejší relaxační zónu za zvýhodněných podmínek a díky čipovým hodinkám a vánočním poukazům dopřát odpočinek také svým blízkým.

Pobyt v hlavní zóně Wellness s různými typy saun už nebude časově omezen, takže zde po zaplacení můžete zůstat podle své libosti. V luxusní VIP zóně pro maximálně čtyři osoby s vlastní parní saunou, vířivkou a místem pro relaxaci se bude čas měřit i nadále, hodinu a půl dlouhý zážitek však bude znatelně levnější. Ve všední dny od 12 do 15 hodin je vstupné 700 Kč místo dosavadní tisícikoruny, od 15 hodin do 21.30 a o víkendech či svátcích zaplatíte 1000 Kč místo dosavadních 1300. Dárkové poukazy do VIP zóny lze pořídit on-line na webu sportujemevbrne.cz.

„Netrpělivě vyhlížíme chvíli, kdy opět budeme moci naplno nabídnout naše služby obyvatelům Brna i okolí,“ oznamuje generální ředitel STAREZ – SPORT a. s. Martin Mikš

K návštěvě wellness, ale i dalších sportovišť pod správou městské společnosti můžete využít čipové hodinky. Ty vám umožní bezhotovostní platbu, rychlejší průchod turnikety, nákup občerstvení a zároveň nabídnou i zajímavou slevu.

„Těší nás, že čím dál víc lidí poznává a oceňuje výhody těchto hodinek. Vzhledem k tomu, že jsou přenosné a fungují už na osmi brněnských sportovištích, mohou sloužit i jako zajímavý vánoční dárek. Hodinky, ale i dárkové vouchery si mohou lidé koupit na pokladnách našich sportovišť nebo online na našem webu," podotýká Mikš. Všechny potřebné informace jsou na webu sportujemevbrne.cz.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wellness, bazén za lužánkami, zlevnění, vstupné, hodinky, čip, Lužánky, sportoviště, STAREZ - SPORT, a.s., Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wellness v Bazénu za Lužánkami zavádí levnější vstupné a neomezenou dobu pobytu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.